Antena 3 CNN Externe UPDATE. Pachetul suspect primit de o redacţie din Madrid NU conţinea nimic periculos

UPDATE. Pachetul suspect primit de o redacţie din Madrid NU conţinea nimic periculos

UPDATE. Pachetul suspect primit de o redacţie din Madrid NU conţinea nimic periculos
07 Ian 2015   •   19:56
UPDATE: Pachetul suspect primit miercuri la sediul din Madrid de grupul media spaniol Prisa nu conţinea nimic periculos, a anunţat o purtătoare de cuvânt a grupului, informează Reuters şi AFP, conform Agerpres.

---

Cel mai mare trust de presa din Spania, Prisa, a evacuat sediul din Madrid, dupa ce a primit un colet suspect, a anuntat un purtator de cuvant al companiei, potrivit Reuters. Prisa detine, printre altele, cotidianul El Pais.
 
Italia a intensificat măsurile de securitate ca reacţie la atacul terorist din Franţa şi la incidente similare petrecute în ultimele săptămâni în Canada şi Australia, scrie Corriere della Sera, în ediţia online.
 
Măsuri sporite de securitate au fost adoptate în Italia, iar ministrul de Interne, Angelino Alfano, va avea o reuniune cu şefii serviciilor de securitate. Autorităţile italiene au dat asigurări că nu există informaţii privind riscuri teroriste specifice.
 
Măsurile au fost luate după atacul terorist comis miercuri la Paris şi după incidente similare produse recent în Canada şi Australia. Cel puţin 12 persoane, inclusiv doi poliţişti, au murit miercuri într-un atac comis de indivizi înarmaţi cu arme automate şi lansatoare de rachete la sediul parizian al revistei satirice Charlie Hebdo.
 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close