Antena 3 CNN Externe Și-au vândut casa pentru a locui pe vase de croazieră pentru că e mai ieftin decât să achite rate pentru un credit ipotecar

Și-au vândut casa pentru a locui pe vase de croazieră pentru că e mai ieftin decât să achite rate pentru un credit ipotecar

Un cuplu de pensionari din Seattle și-a vândut casa pentru a locui permanent pe vase de croazieră.

Și-au vândut casa pentru a locui pe vase de croazieră pentru că e mai ieftin decât să achite rate pentru un credit ipotecar
Sursa foto: CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Mai 2022   •   09:40

Angelyn și Richard Burk au peste 50 de ani și au constatat că este mai ieftin să stai pe vase de croazieră decât să plătești creditul ipotecar, așa că și-au vândut casa.

Cei doi cheltuiesc 89 de dolari în medie pe zi pentru cazare, masă și divertisment.

”Ne place să călătorim și căutăm o modalitate de a călători continuu. Când planific croaziere, încerc să rămân pe aceeași navă cât mai mult timp posibil, atâta timp cât este rentabil”, a povestit Angelyn, conform CNN.

Cei doi au pus deoparte câte 135 de dolari pentru a-i cheltui zilnic.

”Anul acesta, ne-am asigurat 86 de zile de croazieră cu un cost mediu de 89 de dolari/zi pentru amândoi”, a spus femeia.

Cei doi beneficiază și de avantajele programelor de fidelitate și au obținut reduceri importante în timpul călătoriilor.

Casele din zona în care locuiau cei doi au o valoare de peste 980.000 de dolari, iar în ultimul an costul a crescut cu aproximativ 17%.

×
Subiecte în articol: croaziera rate
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close