Antena 3 Externe Și-au vândut casa pentru a locui pe vase de croazieră pentru că e mai ieftin decât să achite rate pentru un credit ipotecar

Și-au vândut casa pentru a locui pe vase de croazieră pentru că e mai ieftin decât să achite rate pentru un credit ipotecar

de Redacția Antena 3    |    16 Mai 2022   •   09:40
Și-au vândut casa pentru a locui pe vase de croazieră pentru că e mai ieftin decât să achite rate pentru un credit ipotecar
Sursa foto: CNN

Un cuplu de pensionari din Seattle și-a vândut casa pentru a locui permanent pe vase de croazieră.

Angelyn și Richard Burk au peste 50 de ani și au constatat că este mai ieftin să stai pe vase de croazieră decât să plătești creditul ipotecar, așa că și-au vândut casa.

Cei doi cheltuiesc 89 de dolari în medie pe zi pentru cazare, masă și divertisment.

”Ne place să călătorim și căutăm o modalitate de a călători continuu. Când planific croaziere, încerc să rămân pe aceeași navă cât mai mult timp posibil, atâta timp cât este rentabil”, a povestit Angelyn, conform CNN.

Cei doi au pus deoparte câte 135 de dolari pentru a-i cheltui zilnic.

”Anul acesta, ne-am asigurat 86 de zile de croazieră cu un cost mediu de 89 de dolari/zi pentru amândoi”, a spus femeia.

Cei doi beneficiază și de avantajele programelor de fidelitate și au obținut reduceri importante în timpul călătoriilor.

Casele din zona în care locuiau cei doi au o valoare de peste 980.000 de dolari, iar în ultimul an costul a crescut cu aproximativ 17%.

×
Subiecte în articol: croaziera rate

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close