Antena 3 Externe VESTE BUNĂ din partea celor care caută AVIONUL DISPĂRUT. Ce se întâmplă astăzi

VESTE BUNĂ din partea celor care caută AVIONUL DISPĂRUT. Ce se întâmplă astăzi

de O.P.    |    21 Mar 2014   •   07:56
VESTE BUNĂ din partea celor care caută AVIONUL DISPĂRUT. Ce se întâmplă astăzi

Ameliorarea condiţiilor meteorologice ar trebui să faciliteze vineri căutarea avionului Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines, dispărut de 13 zile.

Sateliţii au detectat două "obiecte", între care unul de 24 de metri, în sudul Oceanului Indian, iar Australia şi Malaysia au apreciat drept "credibilă" această pistă.

Patru avioane ale Australiei, Noii Zeelande şi Statelor Unite au survolat joi o zonă de 23.000 de kilometri pătraţi la 2.500 de kilometri sud-vest de Perth, în vestul Australiei, dar, din cauza vremii nefavorabile, nu au reuşit să detecteze cele două obiecte.

"Condiţiile meteorologice nu ne-au permis să vedem mare lucru", a deplâns joi seara locotenentul Chris Birer, de la Royal Australian Air Force (RAAF).

Însă condiţiile meteorologice "sunt în curs de ameliorare", au anunţat pentru AFP serviciile meteo australiene.

Autoritatea australiană pentru Securitate Maritimă, care conduce operaţiunile de căutare în sudul Oceanului Indian, a anunţat că patru avioane vor pleca din nou, vineri, într-o misiune de detectare a celor două obiecte.

 

×

Sunteți de acord cu noile reguli și amenzi din Codul Rutier? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close