Antena 3 CNN Horoscop Black Friday 2021. Aceste zodii sunt obsedate de reduceri

Black Friday 2021. Aceste zodii sunt obsedate de reduceri

Majoritatea oamenilor iubesc să facă shopping, însă există câteva zodii care sunt pur şi simplu obsedate de cumpărături.

Black Friday 2021. Aceste zodii sunt obsedate de reduceri
Sursa foto: pexels.com/anastasia-shuraeva
de Georgiana Adam    |    11 Noi 2021   •   23:33

Horoscop Taur

Dacă există un semn zodiacal asociat cu cumpărăturile, acesta este Taurul. Ați întâlnit vreodată pe cineva Taur care nu a fost fascinat de bani și cheltuieli? La urma urmei, sunt făcuţi din elementul pământ (de unde provine aurul) și sunt guvernați de Venus, planeta luxului. A avea lucruri frumoase și acces la bogăție este esențial pentru caracterul unui Taur. Acesta este semnul zodiacal care se pricepe la fel de bine la economisirea banilor precum și la cheltuirea lor.

Horoscop Leu

Puteți observa un Leu după entuziasmul lui. Indiferent ce face, un Leu strălucește ca un diamant de 24 de carate. După cum vă puteți imagina, acest lucru insuflă unui Leu o dorință naturală de a merge la cumpărături. Acest semn zodiacal își dorește produse care să fie imediat observate și venerate de toată lumea, fie că este o ținută nouă, o mașină nouă sau un buchet de flori. Leul vrea să cumpere cel mai plin de farmec produs de pe piață.

Horoscop Balanţă

Sincer, ai întâlnit vreodată o Balanță care să nu aibă simțul stilului? Chiar dacă tocmai s-au rostogolit din pat, reușesc să facă asta arătând cool. Asta pentru că sunt conduși de Venus, planeta frumuseții, și oricui iubește frumusețea îi place să meargă la cumpărături. Vor să fie înconjurați de lucruri care îi inspiră. Își doresc ca ținutele lor să radieze încântare. 

Horoscop Scorpion

Nu te-ai aștepta ca un Scorpion misterios și atrăgător să iubească cumpărăturile. Cu toate acestea, poate uitați că vorbim despre una dintre cele mai obsesive zodii care există. Dacă un Scorpion are chef să facă cumpărături, cheltuie acum și se gândeşte mai târziu. Scorpionul este condus de Marte, planeta acțiunii imediate, ceea ce îi face cumpărători impulsivi naturali. 

Sursa: elitedaily.com

×
Subiecte în articol: Horoscop bani reduceri Black Friday 2021
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close