Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 1 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii se distrează, Scorpionii au chef să se implice

Horoscop 1 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii se distrează, Scorpionii au chef să se implice

Horoscop 1 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Chiar dacă este Mercur retrograd este o zi a curajului şi a încrederii. Cu multă energie ce merită investită în lucruri ce ne sunt de folos.Trebuie să ne arătăm în toata splendoarea personalităţii noastre.

Horoscop 1 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii se distrează, Scorpionii au chef să se implice
Sursa foto: Antena 3
de Alexandra Dima    |    01 Oct 2021   •   08:42

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 1 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii se distrează astăzi, iau toate lucrurile în uşor şi au un spirit curajos, brav, care poate să impresioneze şi pe cei din jur.

Horoscop 1 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, ziua aduce echilibru, stabilitate şi încredere în propriile forţe. Poate pentru că se tezolvă nişte lucruri, sunt înţeleşi, discută... în tot cazul se simt centraţi. 

Horoscop 1 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni vorbim de o zi cu multă efervescenţă verbală, schimbă impresii, schimbă idei, dau sfaturi, lămuresc, în tot cazul primesc aprecieri pentru ideile şi cunoştinţele lor. Drumuri bune.

Horoscop 1 octombrie Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, bani, cumva sau soluţii financiare, dar şi datorită colaborării cu cei  din casă. Pot găsi un obiect pierdut, de exemplu, sau îşi aduc aminte pe unde au mai pus nişte bani.

Horoscop 1 octombrie Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, ziua este marcată de ordonarea unor idei foarte valoroase, de planificarea lor şi cumva au mai limpede ce se întâmplă în mintea lor. Poate veni un pachet sau o veste. 

Horoscop 1 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare ziua aduce intuiţie cu privire la  subtilităţi pe care nu le-au văzut, dar pentru că acum le întrevăd au şi soluţii financiare mai bune şi îşi folosesc mai bine atuurile.

Horoscop 1 octombrie Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, ziua este fericită şi în cazul lor datorită prietenilor. Fie socializează şi se deconectează, fie primesc nişte informaţii şi sprijin de la cunoştinţele pe care le au.  

Horoscop 1 octombrie Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Scorpionii au autoritate, în sfârşit au chef să se implice, să vorbească, să exprime, pentru că au sedimentat toate sentimentele, informaţiile şi emoţiile de până acum.

Horoscop 1 octombrie Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Săgetătorii pot face planuri de călătorie sau pot vizita pe cineva cu care nu s-au mai văzut de mult şi pot avea şansa unor întâlniri foarte frumoase şi cu belşug de informaţii.

Horoscop 1 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii sunt mai centraţi să facă pe plac, să ajute, să fie alături de cineva. Şi e bun acest lucru pentru că este răsplătit, pe de altă parte aşa sunt şi tranzitele - trebuie să se ocupe mai miult de alţii.  

Horoscop 1 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii ţin mult la imaginea publică, de aceea e o zi foarte bună pentru întâlniri şi socializări unde eleganţa este foarte bine subliniată.

Horoscop 1 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, muncă astăzi, dar au chef de ea. Sunt într-un tonus foarte bun, pot avea rezultate bune şi cumva le face bine şi la sănătate să ştie că munca lor e folositoare şi este ceva ce le place.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close