Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 10 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. E Lună Nouă, Gemenii primesc o pleaşcă de bani, Capricornii au o nouă relaţie de dragoste

Horoscop 10 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. E Lună Nouă, Gemenii primesc o pleaşcă de bani, Capricornii au o nouă relaţie de dragoste

Horoscop 10 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. E Lună Nouă la finalul acestei zile, iar planetele ne ajută pe tot parcursul zilei de azi să scăpăm de frici, complexe şi inhibiţii.

Horoscop 10 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. E Lună Nouă, Gemenii primesc o pleaşcă de bani, Capricornii au o nouă relaţie de dragoste
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    10 Iul 2021   •   08:25

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 10 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii pot să-şi vindece o traumă şi asta nu neapărat pentru că discută cu cineva, deşi nu ar fi rău, ci pentru că reflectează la problema care îi frământă din altă perspectivă şi îşi deschid mai mult sufletul.

Horoscop 10 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, ziua poate aduce întâniri cu prietenii, foarte frumoase, dar şi o invitaţie foarte tentantă, cu drumuri lungi.

Horoscop 10 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, bani astăzi, care nu vin dintr-un efort pe care îl depun, ci fie care urmare a unor investiţii pe care l-au făcut, fie dintr-o oportunitate, o pleaşcă chiar ce poate apărea.

Horoscop 10 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, vorbim de călătorii, voiaje pe care şi le pregătesc, iar unii Raci mai norocoşi chiar şi le fac la final de săptămână.

Horoscop 10 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Leii au o Lună Nouă care aduce vindecare sufletească sau chiar rezolvarea unei probleme materiale. Dacă nu ajung la persoanele pe care le iubesc, pentru că se află la prea mare distanţă, trebuie să-şi deschidă mai mult sufletul şi să transmită toată iubirea lor.

Horoscop 10 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, zi plină de nostalgii şi aduceri aminte, poate prin conversaţia sau întâlnirea cu un  prieten. În plus, primesc şi informaţii care le dau o nouă perspectivă pentru propriile lor interese.

Horoscop 10 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, o Lună Nouă care marchează cariera sau direcţia pe care vor să o urmeze în viaţă, aspectele sunt bune. Devin un pic mai tolerante cu ce nu se poate rezolva şi acceptă lucrurile mai uşor aşa cum sunt.

Horoscop 10 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, călătorii pe care le pregătesc sau chiar le fac. În plus, la diverse probleme pe care le au găsesc soluţii nu pe cale raţională, ci pe cale intuitivă.

Horoscop 10 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, realizări de natură materială, simt nevoia să fie generoşi, să ajute pe cineva sau chiar să împartă din bunurile lor.

Horoscop 10 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii pot avea o Lună Nouă minunată, mai ales în relaţia partenerială, un alt ritm, un nou început în relaţia de dragoste.

Horoscop 10 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, un nou proiect, muncesc astăzi şi bine ar fi să folosească energia Lunii noi în zona muncii sau a vindecării.

Horoscop 10 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, imaginaţie, creativitate, relaţie bună cu copiii, în sensul că poate intuiesc ceva sau diagnostichează o situaţie mai bine decât au făcut-o tot învârtind diverse date, cifre şi probleme, deci sufletul îi ajută să se clarifice.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close