Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 14 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii au succes social, Vărsătorii își deslușesc enigme

Horoscop 14 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii au succes social, Vărsătorii își deslușesc enigme

Horoscop 14 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Speranță astăzi și un gând luminos către viitor. O zi bună deoarece pentru fiecare vine cu o speranță, o șansă și o rezolvare.

Horoscop 14 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii au succes social, Vărsătorii își deslușesc enigme
de Alexandra Dima    |    14 Oct 2021   •   06:33

Horoscop 14 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii stau mai bine la capitolul relații, se pot înțelege cu persoane pe care știu să le vrăjească sau, cu Mercur retrograd, știu să explice ce au făcut și ce au gândit.

Horoscop 14 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, bună relație la locul de muncă, se corectează foarte multe dintre tensiunile zilelor treute, așa încât pot ajunge la un numitor comun și să dea drumul la treabă mai departe.

Horoscop 14 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, speranțe mai ales de la persoane care sunt la distanță, în străinătate. Sau primesc niște informații care le sunt foarte utile și descurcă multe treburi. Unii își pot pregăti niște călătorii.

Horoscop 14 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua aduce liniște și sentimentul de siguranță, poate și datorită unor vești bune în plan material și financiar, ceva legat de avere, patrimoniu sau de casă.

Horoscop 14 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei succesul zilei de astăzi este legat de imaginea publică. Sunt complimentați, primesc laude sau niște proiecte pe care le derulează ajung într-un punct fructuos și sunt foarte mulțumiți de rezultate.

Horoscop 14 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Fecioarele au bani astăzi sau cel puțin muncesc sigure de banii pe care îi vor câștiga. Aspectele sunt minunate. Sau duc la bun sfârșit o treabă de care s-au apucat.

Horoscop 14 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, tonus foarte bun și energie, ies cumva din conul de umbră al ultimelor zile, au chef să facă lucruri care le plac și bine ar fi să se ocupe doar de activitățile care sunt prielnice și plăcute.

Horoscop 14 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua este marcată de înțelegere, cunoaștere, deslușirea unor enigme – fie legate de persoane, fie legate de situații. Au soluții astăzi și știu exact cum să se poziționeze ca să le fie bine.

Horoscop 14 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Ziua este marcată de frământărSăgetătorii marchează astăzi relații foarte bune sociale. Pot fi mulțumiți dacă au impresionat auditoriul, dacă și-au făcut noi cunoștințe, dacă întâlnesc un prieten care le e foarte drag. În tot cazul, au succes social și toate întâlnirile sunt fructuoase.   

Horoscop 14 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii stau bine la capitolul putere și bani. Li se dă dreptate, reușesc într-un demers, își apără banii sau obțin un onorariu mai mare pentru munca lor, au rezultate bune își merită din plin banii pe care îi câștigă.

Horoscop 14 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători ziua aduce putere mai ales prin cuvânt. Argumentează bine, se fac ascultați, transmit bine informațiile pe care le au sau scriu anumite texte ori înțeleg niște texte scrise cum ar fi cele juridice, și își deslușesc și ei niște enigme.

Horoscop 14 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Pești

Pentru Pești ziua este marcată de discreție, reușesc să obțină un ajutor pe care îl cer și în felul acesta să depășească o bucată tensionată din acțiunile pe care le desfășoară.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu

Prețul gigacaloriei pentru populație a crescut la 1 aprilie 2022

Cât o să ne coste încălzirea pentru un apartament cu două camere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close