Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 15 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au parte de dezbateri, Fecioarele sunt perfecţioniste

Horoscop 15 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au parte de dezbateri, Fecioarele sunt perfecţioniste

Horoscop 15 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 15 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au parte de dezbateri, Fecioarele sunt perfecţioniste
Sursa foto: Antena 3
de Alexandra Dima    |    15 Iun 2022   •   08:26

O zi a autorităţii, demnităţii şi puterii. Trebuie să facem uz de toate argumentele noastre şi să ne apărăm dreptatea. O zi un pic complicată, dar trebuie să o ţinem pe a noastră, cu argumente, cum ne pică nouă mai bine să facem, fără să păcălim pe nimeni. 

Horoscop 15 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Pot exista cioniri cu superiorii, au puterea de a se confrunta, de a merge la bătălie. Trebuie văzut doar dacă aceasta este singura metodă posibilă acum.

Horoscop 15 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Ziua este aducătoare de discuţii, dezbateri şi nemulţumiri, mia ales privind cadrul administrativ. Oficialii nu sunt uşor de lămurit.

Horoscop 15 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Problemele sunt date de bani şi prieteni. Acolo unde au ajutat pe cineva pot descoperi că nu vine un contraajutor sau oamenii nu sunt recunoscători. 

Horoscop 15 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Problemele de azi şi tensiunile sunt legate mai ales de parteneriate şi poate au sentimentul că imaginea lor este ştirbită din cauza unor animozităţi.

Horoscop 15 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Trebuie să înţeleagă foarte bine un cadru legal care le afectează munca, poate întârzie nişte acte.... Ideile sunt grozave dar au sentimentul că strau, trag după nişte persoane. Insistă şi pot avea câştig de cauză.

Horoscop 15 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Pot lucra foarte bine, dar nu neapărat ceilalţi sunt mulţumiţi de ceea ce face, de etapa de acum. Se străduiesc să facă lucrurile perfect şi parcă cineva spune că mai trebuia ceva. 

Horoscop 15 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

O zi cu tensiuni, mai ales în casă şi cămin sau poate  nu au chef să se implice şi nici nu prea pot să dispară, aşa încât posibil să facă lucrurile cu dificultate.

Horoscop 15 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Multe discuţii mai ales la locul de muncă. Cum e mai bine să se procedeze, că fiecare are câte o părere şi nu au timp să stea după toată lumea. Se pot enerva un pic.

Horoscop 15 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Săgetătorii nu trebuie să cheltuiască şi dacă rezistă la o cheltuială sau găsesc ei alte artificii să obţină totuşi ceea ce îşi doresc, dar pe alte căi şi alţi bani, atunci este minunat.

Horoscop 15 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Ziua este marcată de  tensiune, nelinişti interioare. Poate că realizează lucruri, dar au senzaţia că îi costă prea mult, că trebuie să lase prea mult de la ei. Cumva au sentimentul că pierd teren.

Horoscop 15 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Tensiunile sunt legate pe de o parte de sănătate, amână nişte lucruri, nişte investigaţii şi poate nu e bine. Drumurile sunt supărătoare sau vizitele. Cel mai bine ar fi să se retragă şi să îşi încarce bateriile.

Horoscop 15 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Tensiunile vizează şi banii, dar şi posibilităţile lor de a răspunde prezent şi de a mulţumi nişte persoane care le fac nişte invitaţii. Sunt într-un context social care le consumă cam mult energie şi bani.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close