Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 15 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele sunt foarte ingenioase, Capricornii au rezultate fantastice

Horoscop 15 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele sunt foarte ingenioase, Capricornii au rezultate fantastice

Horoscop 15 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi cu o energie foarte bună, ne place să socializăm, să arătăm cât suntem de pregătiți și de inteligenți, și putem face noi cunoștințe.

Horoscop 15 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele sunt foarte ingenioase, Capricornii au rezultate fantastice
de Alexandra Dima    |    15 Oct 2021   •   08:56

O zi bună pentru toată lumea, ne putem ajuta cu cei apropiați. Este o zi socială așa că nu ezitați să vă sunați prietenii! 

Horoscop 15 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

E bine să se lașe conduși de partenerul de viață care poate veni cu o propunere fantastică. E rost și de o călătorie sau o vizită minunată pentru ei.

Horoscop 15 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, ziua aduce reușite și rezolvări. Se lasă ajutați sau colaborează bine cu o persoană de încredere.

Horoscop 15 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Gemenii au chef de distracție și chiar de călătorii, își pot vizita  un prieten și bine arfi să se rupă un pic de cotidian.

Horoscop 15 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua aduce ocrotire. Se simt bine în casă și cu cei din casă. Se pot simți răsfățați de cei din jur. Important este să stea lângă persoanele potrivite.

Horoscop 15 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei o zi cu multe vorbe, multe întâlniri, fraternizare și împrietenire cu diverse persoane. Pot face și noi cunoștințe, dar ideile sunt foarte interesante pentru lei.

Horoscop 15 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, bani astăzi, multă muncă dar și ingenioasă. Descoperă, inventează sau își pun amprenta personală pe ceea ce fac.

Horoscop 15 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, hobbyuri, pasiuni sau tot ce fac este foarte animat sufletește deci ar fi bine să se ocupe doar de activitățile care le plac și de oamenii dragi.

Horoscop 15 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, discreție azi, au nevoie să își încarce bateriile. Se pot ocupa de casă doar sau de anumite aspecte ale căminului. Socializează mai puțin decât alte semne zodiacale, dar pot primi musafiri. 

Horoscop 15 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Săgetătorii sunt și ei pe drumuri și pot întâlni un prieten drag, dar pot face și noi cunoștințe. Atenție la excese pe șosea pentru cei care conduc. Idei interesante astăzi.   

Horoscop 15 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni - bani sau realizări profesionale, dar nu numai, numai că asta îi interesează cel mai mult. Au niște rezultate fantastice și se vede și de sus, de la șefi.

Horoscop 15 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători ziua este marcată de dreptate și adevăr. Reușesc să își propage ideile și să primească în contrapartidă apreciere. În probleme juridice, legale, au astăzi un răspuns.  

Horoscop 15 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Pești

Pentru Pești ziua poate aduce liniște, calm, vindecare și ordonarea intereselor lor. Știu să își pună la adăpost bunurile, astfel încât să se simtă protejați pentru viitor.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close