Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 21 martie 2023. Racii primesc ce vor, Fecioarele se îndrăgostesc nebuneşte

Horoscop 21 martie 2023. Racii primesc ce vor, Fecioarele se îndrăgostesc nebuneşte

Horoscop 21 martie 2023. Berbecii au parte de un început excelent de săptămână, în timp ce Capricornii visează cu ochii deschişi.

Horoscop 21 martie 2023. Racii primesc ce vor, Fecioarele se îndrăgostesc nebuneşte
Sursa foto: Freepick.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Mar 2023   •   15:00

Horoscop 21 martie 2023 pentru Berbec

Nativii din zodia Berbec au parte de multe reuşite în acest început de săptămână. În a doua parte a zilei, vor afla un adevăr destul de important care le poate da peste cap toate planurile pe care le-au stabilit.

Horoscop 21 martie 2023 pentru Taur

Taurii vor să înainteze în carieră, dar nu ştiu cum. Astrele le recomandă să fie cât mai deschişi în faţa oportunităţilor, chiar dacă acestea nu sunt ceea ce îşi doresc. Numerele norocoase pentru astăzi sunt: 1, 6, 78, 90.

Horoscop 21 martie 2023 pentru Gemeni

Gemenii se află la răscruce de drumuri. Aceşti nativi sunt cu capul în nori şi nu ştiu care decizii sunt mai bune pentru moment. Astrele le recomandă să privească înainte cu optimism, dacă dacă încă nu se vede luminiţa de la capătul tunelului.

Horoscop 21 martie 2023 pentru Rac

Nativii din zodia Rac sunt echilibraţi din punct de vedere emoţional, iar asta le aduce multe beneficii mai ales la locul de muncă. În a doua parte a zilei, se pot bucura de multă iubire din partea partenerului, lucru pe care şi-l doresc.

Horoscop 21 martie 2023 pentru Leu

Leii sunt puşi pe harţă. Nici nu îşi dau seama când rănesc oamenii din jurul lor. De multe ori refuză să-şi vadă defectele pentru a nu le scădea rangul. Astrele vă recomandă să aveţi grijă la ce cuvinte folosiţi astăzi.

Horoscop 21 martie 2023 pentru Fecioară

Cineva foarte drag acestor nativi vor avea de furcă în ceea ce priveşte finanţele. Astrele vă recomandă să vă ajutaţi prietenii dacă aceştia au nevoie de ajutorul dumneavoastră. Cu toate acestea, bunătatea are întotdeauna o limită. Din punct de vedere emoţional, se pare că astăzi vă veţi îndrăgosti nebuneşte chiar la prima vedere.

Horoscop 21 martie 2023 pentru Balanţă

Astăzi nativii din zodia Balanţă sunt deschişi la schimbări ce ţin de domiciliu. Astrele vă recomandă să luaţi orice decizie importantă prin consultarea cu membrii familiei dumneavoastră.

Horoscop 21 martie 2023 pentru Scorpion

Astăzi nativii din zodia Balanţă au nevoie de mai multă linişte din partea partenerului. Câteodată vă simţiţi neînţeleşi de către perechea dumneavoastră, dar poate ar trebui să comunicaţi mai mult despre ceea ce vă deranjează. Schimbările se pot produce astăzi.

Horoscop 21 martie 2023 pentru Săgetător

Săgetătorii se bucură de multă atenţie din partea celor dragi, dar şi din partea colegilor. Aveţi o stare de bine şi multă energie. În ceea ce priveşte finanţele, se pare că sunteţi pe un drum excelent.

Horoscop 21 martie 2023 pentru Capricorn

Astăzi sunteţi cu capul în nori şi nu prea luaţi în serios discuţiile cu cei din jur. Poate ar fi bine să coborâţi cu picioarele pe pământ şi să fiţi voi înşivă. Numerele norocoase sunt 1, 46, 78. Mare atenţie la alimentaţie. Pot exista predispoziţii în ceea ce priveşte apariţia unei alergii destul de serioase.

Horoscop 21 martie 2023 pentru Vărsător

Latura dumneavoastră sensibilă este din ce în ce mai accentuată. Poate ar fi bine să nu luaţi decizii prea importante, întrucât sunteţi ghidaţi mai mult de sentimente. Dacă simţiţi nevoia să vorbiţi cu cineva din familie, o puteţi face, dar aveţi grijă la cuvintele pe care le folosiţi, întrucât este posibil să răniţi pe cineva.

Horoscop 21 martie 2023 pentru Peşti

Simţiţi că ceva vă lipseşte. Poate ar fi bine să comunicaţi mai mult cu partenerul şi să vedeţi ce vă lipseşte dacă simţiţi că ceva din relaţie nu merge. Lucrurile se vor schimba în bine, dacă veţi face un efort în acest sens.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close