Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 22 august, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii au chef de muncă, Scorpionii sunt obosiți

HOROSCOP 22 august, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii au chef de muncă, Scorpionii sunt obosiți

HOROSCOP 22 august, cu Camelia Pătrășcanu. Relațiile personale ne oferă niște teste astăzi, așa că e bine să le trecem cu succes. Învățați să ascultați și să analizați cu atenție!

HOROSCOP 22 august, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii au chef de muncă, Scorpionii sunt obosiți
Sursa foto: Antena 3
de Silvia Țigănilă    |    22 Aug 2020   •   09:00

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat sâmbătă, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3:

HOROSCOP BERBEC. Berbecii au chef de muncă, fac tot felul de activități poate și în folosul altora. Sprijină oamenii din familie, dar nu au sentimentul că sunt înțeleși.

HOROSCOP TAUR. Pentru Tauri ziua poate aduce consultări cu persoanele apropiate pentru rezolvarea unei probleme care îi indispune.

HOROSCOP GEMENI. Pentru Gemeni chef de distracții astăzi, însă nu prea sunt bani. Dacă găsesc ei o idee genială să ne spună și nouă. Așa că economie pentru Gemeni!

HOROSCOP RAC. Pentru Raci ziua aduce preocupare pentru cămin și casă. Pot avea sentimentul că nu li se răspunde cu aceeași monedă.

HOROSCOP LEU. Pentru Lei o zi care poate aduce nevoia de izolare pentru a petrece mai mult timp în compania lor, pentru sufletul lor. Dacă au acest spațiu să-l folosească.

HOROSCOP FECIOARĂ. Pentru Fecioare o zi cu preocupări pentru muncă, colaborează cu cineva. Nu este o colaborare foarte ușoară în sensul că se mai consultă cu cineva. Este posibil să refuze o invitație pentru a avea timp.

HOROSCOP BALANȚĂ. Pentru Balanță ziua aduce emoții de tot felul. Activitățile pe care și le propun sunt activități pentru cămin și casă dar e importantă starea altor persoane din jurul lor.

HOROSCOP SCORPION. Scorpionii sunt încărcați, obosiți și au nevoie de un pic de timp pentru a-și încărca bateriile. Atenție! Drumurile pot fi obositoare.

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Pentru Săgetători vorbim de prieteni și distracții astăzi. Trebuie să găsească un echilibru între ce le place și ce este cu adevărat util pentru ei.

HOROSCOP CAPRICORN. Capricornii sunt atenți mai ales la familie în această zi. Sunt destul de tensionați în această zi.

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Vărsătorii pot ieși din casă și chiar din oraș. O călătorie le poate face ziua foarte bună, fie foarte rea. Atenție la companie!

HOROSCOP PEȘTI. Pentru Pești ziua este un pic tensionată mai ales în a doua jumătate, dacă nu se înțeleg cu partenerul de viață.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close