Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 25 decembrie 2022. Leii au revelaţii care întorc lumea cu susul în jos, Capricornii se căsătoresc

Horoscop 25 decembrie 2022. Leii au revelaţii care întorc lumea cu susul în jos, Capricornii se căsătoresc

Horoscop 25 decembrie 2022. Leii au unele revelaţii care întorc lumea cu susul în jos, Capricornii vor ajunge în faţa altarului în perioada următoare, iar Berbecii dau lovitura.

Horoscop 25 decembrie 2022. Leii au revelaţii care întorc lumea cu susul în jos, Capricornii se căsătoresc
Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    24 Dec 2022   •   15:00

Horoscop 25 decembrie 2022 pentru Berbec

Berbecii dau lovitura, chiar dacă asta se întâmplă pe final de an. Aşa cum se spune, e mai bine mai târziu decât niciodată, iar de data aceasta, nativii acestei zodii au numai de câştigat.

Horoscop 25 decembrie 2022 pentru Taur

Citeşte şiHoroscop Mariana Cojocaru: Zodiile care vor avea noroc pe toate planurile, în următorii cinci ani

Cei din zodia Taurului vor avea un final de an excepțional. Chiar dacă până acum nu a fost tot aşa cum şi-au dorit sau au visat ei ori aşa cum îşi planificaseră, ultimele zile din an se arată a fi foarte bune pentru aceşti nativi.

Horoscop 25 decembrie 2022 pentru Gemeni

Astăzi este o zi a marilor realizări pentru cei mai mulţi nativi din Gemeni. Vor exista însă şi obstacole, însă este important rezultatul la care se ajunge în final.

Horoscop 25 decembrie 2022 pentru Rac

Cei din zodia Racului sunt cei care se vor ridica deasupra aşteptărilor. Pe ei pare că nu îi sperie niciun obstacol. Totul va fi bine şi vor avea motive de bucurie. Poate că nu ar fi rău să împartăşească aceste momente şi cu prietenii.

Horoscop 25 decembrie 2022 pentru Leu

Nativii din zodia Leului sunt cei care au unele revelaţii care întorc lumea cu susul în jos. Este un moment pentru ei în care îşi dau seama că ceva nu a fost tocmai bine până acum şi vor să întoarcă munţii acum. Bine ar fi să poată să realizeze ceea ce şi-au propus.

Horoscop 25 decembrie 2022 pentru Fecioară

Fecioarele pornesc la război cu surle și trâmbițe. Este o perioadă în care tot ce a ars mocnit până acum în ei iese la suprafaţă şi îşi arată nemulţumirea cum nu au mai făcut-o până acum.

Horoscop 25 decembrie 2022 pentru Balanţă

Conflicte şi împăcări apar în această zi pentru nativii din Balanţă. Dar totul este bine când se termină cu bine, aşa că ar fi bine să se împace cu toată lumea, mai ales în această perioadă magică de Crăciun.

Horoscop 25 decembrie 2022 pentru Scorpion

Vești excelente pentru aceste nativii din Scorpion în această zi. Moşul va scoate din sacul lui nu numai cadouri, dar şi veşti bune pentru cei din această zodie, arată astrele.

Horoscop 25 decembrie 2022 pentru Săgetător

Săgetătorul este zodia care va avea o săptămână excepțională. De la Crăciun şi până la Revelion, nativii din această zodie vor avea numai motive de bucurie şi nimic pare să nu le şteargă zâmbetul de pe faţă.

Horoscop 25 decembrie 2022 pentru Capricorn

Nativii din zodia Capricornului sunt cei care vor ajunge în fața altarului în perioada imediat următoare. Este un moment mult aşteptat mai ales de unii dintre ei, astfel că se anunţă căsătorii pentru aceşti nativi începând de anul viitor.

Horoscop 25 decembrie 2022 pentru Vărsător

Vărsătorii se numără printre acele zodii care vor avea mereu portofelul plin. Cum această perioadă a fost una cu mari cheltuieli pentru cei mai mulţi dintre noi, să rămâi cu bani în portofel în aceste zile nu e tocmai uşor.

Horoscop 25 decembrie 2022 pentru Peşti

Nativii din zodia Peştilor primesc vești bine din străinătate în această perioadă a anului. În rest, petrec frumos, au momente de bucurie şi nimic nu le umbreşte bucuria de pe chip.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close