Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 25 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Spor pentru Berbeci și Gemeni, schimbări pentru Săgetător

Horoscop 25 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Spor pentru Berbeci și Gemeni, schimbări pentru Săgetător

Horoscop 25 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Astăzi învățăm lucruri noi sau ne exersăm simțul practic și ar fi bine să facem cât putem mai multe cu mintea și mâinile noastre. O zi specială pentru toată lumea, foarte tonică, cu rezultate materiale sau măcar ne deconectăm și astfel, nu greșim.

Horoscop 25 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Spor pentru Berbeci și Gemeni, schimbări pentru Săgetător
Sursa foto: Antena 3
de Alexandra Dima    |    25 Iun 2021   •   08:31

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 25 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii au o zi spornică, rezolvă lucruri și aste se întâmplă tocmai pentru că ei se implică, nu cer ajutorul nimănui.

Horoscop 25 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, sporul este dat de o gândire foarte pragmatică. Nu se lasă fermecați de cine știe ce fantezie și idei, urmează doar firul practic.

Horoscop 25 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, ziua aduce spor prin ajutorul pe care îl primesc sau prin faptul că sunt scutiți de un efort.

Horoscop 25 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, marcajul este legat de relații, invitații și prietenii. Pot cunoaște o persoană fascinantă care vine cu o altă filosofie de viață, un alt mod de a aborda lucrurile, mult mai aerisit și jovial.

Horoscop 25 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, ziua marchează spor profesional, idei bune, ingenioase și curajul de a aplica soluții care pentru alții sunt de negândit, riscante sau nepotrivite.

Horoscop 25 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Fecioarele au și ele o zi bună cu vești bune. Dacă nu le primesc își găsesc totuși energia să ceară aceste informații - un act, un aviz, o semnătură. Au această îndrăzneală binevenită care e de succes pentru ele.

Horoscop 25 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Balanţele au spor în casă, au rezultate bune în familie, sunt preocupoate mai ales de avere și de confort. Au realizări legate mai ales de cămin. Și partenerul de viață poate veni cu o surpriză bună.

Horoscop 25 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, ziua aduce discuții bune, cineva își poate schimba opinia. Ei vin cu o idee nouă care îndeamnă pe toată lumea să rediscute despre un subiect închis, să îl redeschidă și să găsească soluții mai potrivite. 

Horoscop 25 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, bani astăzi, cu niște schimbări profesionale. Uni se pot gândi să își schimbe profesia, alții se pot gândi la niște modelări în profesia lor.

Horoscop 25 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni, imaginație și spontaneitate astăzi, chiar spirit ludic. Încearcă lucruri noi, o pasiune nouă și  se înțeleg bine cu copiii.

Horoscop 25 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii fug de niște probleme și reușesc să se descotorosească de ele. Asta este partea bună a zilei. În plus, spor în ceea ce privește sănătatea.

Horoscop 25 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Peştii se pot baza pe prieteni astăzi și schimbă planurile de la un minut la altul. E mai bine așa dacă nu au chef să facă o treabă, măcar se deconectează. În tot cazul, petrec cu cineva care le înțelege sufletul și cărora se pot destăinui. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close