Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 25 octombrie 2022. Racii devin părinţi, Leii se bucură de atenţia tuturor

Horoscop 25 octombrie 2022. Racii devin părinţi, Leii se bucură de atenţia tuturor

Horoscop 25 octombrie 2022. Nativii din zodia Berbec se simt frustraţi, în timp ce Gemenii se întorc la o relaţie din trecut.

Horoscop 25 octombrie 2022. Racii devin părinţi, Leii se bucură de atenţia tuturor
Sursa foto: Freepick.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Oct 2022   •   17:20

Horoscop 25 octombrie 2022 pentru Berbec

Nu încercaţi să fiţi defensivi. Nu toate situaţiile şi nici toţi oamenii din viaţa dumneavoastră merită să luptaţi pentru ei. Aveţi noroc astăzi dacă veţi îndrăzni mai mult. Veţi avea tendinţa să vă simţiţi uşor frustraţi dacă lucrurile nu ies cum vreţi.

Horoscop 25 octombrie 2022 pentru Taur

Dacă nu sunteţi într-o relaţie, astăzi este posibil să reluaţi legătura cu un fost partener. Voi sunteţi cei care veţi decide dacă veţi face sau nu asta. Numerele norocase sunt 20 şi 70. Reduceţi zahărul din alimentaţie. Totul se întâmplă foate repede în viaţa dumneavoastră şi sunteţi uşor debusolaţi.

Horoscop 25 octombrie 2022 pentru Gemeni

Ziua dumneavoastră va fi plină de afecţiune şi de dragoste din partea partenerului. Până la urma şi asta va fi tot ce veţi avea nevoie. Nu vă stresaţi dacă nu vă ies planurile de călătorie. Este o zi destul de provocatoare la locul de muncă. Fiţi încrezători în propriile decizii şi abilităţi.

Horoscop 25 octombrie 2022 pentru Rac

Astăzi este acea zi în care veţi discuta foarte serios cu partenerul despre cumpărarea unei case, a unei maşini sau naşterea unui copil. Numerele norocoase sunt 40, 22, 65 şi 11. Lucraţi din greu şi corpul se resimte. Încercaţi să vă încărcaţi bateriile. S-ar putea să aveţi dureri de cap.

Horoscop 25 octombrie 2022 pentru Leu

Sunteţi în centrul atenţiei astăzi. O zi extrem de benefică din punct de vedere financiar. Dacă jobul dumneavoastră presupune să fiţi creativi, veţi avea o zi excelentă. Astăzi ar fi bine să vă înfruntaţi toate temerile.

Horoscop 25 octombrie 2022 pentru Fecioară

Este foarte posibil ca un semn de foc să vă enerveze foarte tare astăzi la job. Faceţi tot posibilul să nu le acordaţi nicio atenţie. Dacă aveţi probleme cu inima sau cu plămânii, astăzi trebuie să faceţi o vizită medicului. Există multă energie pozitivă în jurul dumneavoastră.

Horoscop 25 octombrie 2022 pentru Balanţă

Dacă vă simţiţi suprasolicitaţi la locul de muncă, ar fi bine să vorbiţi cu şeful dumneavoastră. În relaţia cu partenerul se pare că nu oferiţi prea multă afecţiune, iar partenerul ar putea să vă reproşeze acest lucru. Încercaţi să-i pregătiţi o cină romantică.

Horoscop 25 octombrie 2022 pentru Scorpion

Acum este momentul pentru o nouă dragoste în viaţa dumneavoastră. Călătoriile sunt favorizate astăzi. Sunteţi foarte norocoşi atunci când munciţi cu drag. Există oportunitatea unui job foarte bine plătit. Gândirea negativă vă va tulbura mintea.

Horoscop 25 octombrie 2022 pentru Săgetător

Se pare că sunteţi luaţi de val. Cineva se pare că s-a îndrăgostit. Înainte de a face vreun pas, ar fi bine să observaţi dacă şi persoana pe care aţi pus ochii simte la fel. Exerciţiile fizice vă vor face foarte mult bine astăzi.

Horoscop 25 octombrie 2022 pentru Capricorn

O zi uimitoare din toate punctele de vedere. Dacă nu mai sunteţi într-o relaţie, astăzi s-ar putea să vă gândiţi la fostul partener, asta pentru că Luna vă trimite vibraţii nostalgice. Astăzi este o zi în care le vei arăta tuturor că sunteţi gata să faceţi primul pas. Simţiţi dragoste peste tot în jur. 

Horoscop 25 octombrie 2022 pentru Vărsător

Comunicarea este foarte importantă, deşi uneori acţiunile vorbesc mai mult. Surprindeţi-vă partenerul cu o cină romantică. Dacă călătoriţi astăzi, asiguraţi-vă că aveţi toate documentele la voi. Numerele norocoase sunt 7 şi 30.

Horoscop 25 octombrie 2022 pentru Peşti

Din cauza stresului, sistemul dumneavoastră imunitar este extrem de vulnerabil. Dacă este posibil staţi în casă şi citiţi o carte bună. Sunteţi, totodată, extrem de iubitori şi stabili emoţional.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close