Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 28 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Racii au nevoie de linişte, Scorpionii să fie discreţi

Horoscop 28 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Racii au nevoie de linişte, Scorpionii să fie discreţi

Horoscop 28 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Venus retrograd ne poate face mici probleme, iar în relaţiile personale ne simţim atinşi, vizaţi, criticaţi sau răniţi de cei din jur, dar lucrurile trec.

Horoscop 28 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Racii au nevoie de linişte, Scorpionii să fie discreţi
Sursa foto: Antena 3
de Alexandra Dima    |    28 Dec 2021   •   08:39

O zi un pic complicată mai ales dacă avem aşteptări mari de la ceilalţi. În schimb, dacă suntem mai modeşti şi luăm lucrurile aşa cum sunt e totul foarte bine! 

Horoscop 28 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, atenţie la dialogul cu partenerul de viaţă sau cu socrii, pentru că lucrurile pot să escaladeze. Acceptaţi şi mici critici. 

Horoscop 28 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, mai ales dacă au tot felul de sarcini şi mici drumuri de făcut, s-ar putea să nu se sincronizeze cu cineva şi asta poate să îi nemulţumească mai ales după-amiază.

Horoscop 28 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, nu prea au chef să facă ceva ce ştiu însă că ar aştepta o altă persoană. Nici nu sunt pregătiţi, nici nu sunt într-o formă prea bună, aşa că mai bine amână sau o scaldă.   

Horoscop 28 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, pot fi tensiuni şi discuții în familie, nemulţumiţi de partenerul de viaţă sau o persoană de la care aşteptau să facă ceva sau măcar să le vadă eforturile.

Horoscop 28 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, drumuri care pot fi supărătoare, foarte multe obligaţii. E nevoie de ele, trebuie să rezolve ceva, dar nu le pică prea bine şi într-adevăr drumurile pot fi dificile.  

Horoscop 28 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, cheltuieli astăzi de care nu aveau chef, dar se pare că, de dragul cuiva, trebuie să facă şi lucrul ăsta, aşa încât economia o lasă pe mai târziu.

Horoscop 28 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe tensiunile pot fi legate de suprasensibilitatea lor. Şi fie nu se simt bine fizic - vor să îşi încarce bateriile, fie, pur şi simplu, în casă, deranjul, ceva nu le convine. Până la urmă, cu răbdare, trec şi momentele astea.

Horoscop 28 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, se recomandă discreţie, poate mai bine se ascund decât să primească sarcini astăzi. Iar dacă fac drumuri şi ies din localitate, atenţie mărită la drum!  

Horoscop 28 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Săgetătorii au chef să se bage în seamă, să socializeze însă pot exista tensiuni cu prietenii, mai ales dacă sunt criticaţi sau cine ştie cineva cu ce îi atinge. Sunt foarte sensibili azi. 

Horoscop 28 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, responsabilități multe, nu le este tocmai pe plac ce li se întâmplă, mai ales dacă trebuie să facă ceva ceva ce partenerul nu a făcut sau o persoană pe care ei contau. Eforturi.

Horoscop 28 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, este posibil să trebuiască să facă un drum. Nu decurge chiar aşa de lin pentru că există tensiuni astăzi şi nici nu mulţumesc persoana respectivă, chiar dacă s-au străduit să ajute.  

Horoscop 28 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Peștii depind cumva de cineva, mai ales dacă li s-a promis, aşteaptă cu înfrigurare acea promisiune, dar se pare că partenerul sau persoana pe care contau are atenţia îndreptată în altă direcţie. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close