Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 29 decembrie 2022. Surprize astrologice la Berbeci, planetele se aliniază pentru Tauri

Horoscop 29 decembrie 2022. Surprize astrologice la Berbeci, planetele se aliniază pentru Tauri

Horoscop 29 decembrie 2022. Sărbătorile de iarnă aduc surprize astrologice pentru Berbeci, planetele se aliniază pentru Tauri, iar Fecioarele îşi schimbă meseria.

Horoscop 29 decembrie 2022. Surprize astrologice la Berbeci, planetele se aliniază pentru Tauri
Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    28 Dec 2022   •   15:20

Horoscop 29 decembrie 2022 pentru Berbec

Sărbătorile de iarnă aduc surprize astrologice pentru nativii din zodia Berbecului. Se pare că sunt unii dintre oamenii care vor încheia anul cu bine, cu rezultate frumoase şi pe plus.

Horoscop 29 decembrie 2022 pentru Taur

Citeşte şiHoroscop Mariana Cojocaru: Zodiile care vor avea noroc pe toate planurile, în următorii cinci ani

Cei din zodia Taurului trebuie să ţină cont de faptul că planetele sunt aliniate pentru ei. Le merge în această perioadă şi pe plan personal, şi la locul de muncă, şi cu banii, şi în relaţia cu partenerul. Se ştie că orice bucurie este şi mai mare atunci când e împărtăşită cu prietenii.

Horoscop 29 decembrie 2022 pentru Gemeni

Gemenii sunt printre cei care primesc astăzi niște bani în plus. Poate fi vorba de o primă la final de an sau de nişte bani pe care îi aveau daţi cu împrumut şi aproape că nici nu mai ştiau de ei.

Horoscop 29 decembrie 2022 pentru Rac

Racii primesc astăzi sau fac declaraţii de dragoste şi se gândesc la planuri de viitor împreună cu partenerul. Iese soarele şi pe strada lor, iar asta le face ziua şi mai bună.

Horoscop 29 decembrie 2022 pentru Leu

În schimb, nativii din zodia Leului vor avea parte de tensiuni în prima parte a zilei. Acestea dispar după-amiază, conflictele scad în intensitate şi liniştea căminului se arată că le este de folos.

Horoscop 29 decembrie 2022 pentru Fecioară

Nativii din zodia Fecioarei își vor schimba meseria. Chiar dacă suntem pe final de an, ei nu stau în loc de calendar. Ştiu ce vor şi sunt gata să meargă până la capăt pentru a-i vedea visul cu ochii. Cel mai probabil, anul viitor vor face cu totul altceva la locul de muncă.

Horoscop 29 decembrie 2022 pentru Balanţă

Finalul de an se arată a fi bun în familie pentru nativii din Balanţă. Ei reuşesc acum să rezolve probleme vechi de familie care datează de ani de zile.

Horoscop 29 decembrie 2022 pentru Scorpion

Scorpionii vor avea o zi aglomerată, chiar dacă mulţi se pregătesc de petrecerea de final de an. Munca încă le dă bătăi de cap, timpul îi presează, dar vor reuşi să termine în timp tot ce au de rezolvat.

Horoscop 29 decembrie 2022 pentru Săgetător

Săgetătorii sunt nişte oameni cărora nu le mai poate sta nimeni în cale. Sunt hotărâţi, determinaţi şi au planuri mari. Nici pe ei nu prea îi ţine în loc o zi din calendar.

Horoscop 29 decembrie 2022 pentru Capricorn

Pentru Capricorni, urmează o perioadă cu noroc în dragoste. Poate nu ar fi rău dacă ar merge să facă o călătorie romantică împreună cu partenerul, mai ales că urmează şi vacanţa de revelion.

Horoscop 29 decembrie 2022 pentru Vărsător

În schimb, Vărsătorii au probleme în familie, sunt neînţelegeri, dispute, certuri. E o atmosferă care nu este pe plac nimănui şi care nu oferă o stare de bine.

Horoscop 29 decembrie 2022 pentru Peşti

Peştii ai de finalizat unele treburi înainte de 2023. Ei sunt pe ultima sută de metri, se agită şi nu vor să lase planurile în voia sorţii.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close