Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 30 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii au nevoie de răbdare, Peștilor le trebuie niște iubire de sine

Horoscop 30 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii au nevoie de răbdare, Peștilor le trebuie niște iubire de sine

Horoscop 30 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Este posibil ca mai ales în a doua jumătate a zilei să avem o mică pagubă sau să nu ne iasă ceva, dar trecem și peste asta.

Horoscop 30 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii au nevoie de răbdare, Peștilor le trebuie niște iubire de sine
Sursa foto: Antena 3
de Alexandra Dima    |    30 Dec 2021   •   08:48

O zi cu mici tensiuni mai ales dacă suntem mut prea exigenți sau avem așteptări prea mari de la cei din jur.

Horoscop 30 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, cineva nu face ce a promis, se bazau pe cineva și lucrurile nu ies exact așa cum și-au dorit. Nu trebuie să se mâhnească prea tare, zilele următoare sunt fericite.

Horoscop 30 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri este foarte posibil ca o sarcină să nu fie dusă la bun sfârșit și țineau foarte mult la aceasta. Dar așa este când te bazezi pe altul.

Horoscop 30 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, tot felul de activități ori poate chiar sănătatea pot face un pic de nazuri azi. În tot cazul, ceva nu merge perfect, dar cu răbdare și cu liniște vor depăși acest moment.

Horoscop 30 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Racii sunt foarte creativi, vor să facă o surpriză, dar lucrurile nu ies exact cum și-au calculat ei. De aceea e bine să lase lucrurile deocamdată așa, zilele următoare au aspecte mai bune.

Horoscop 30 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, mai ales în casă pot fi nemulțumiți dacă ceva se strică sau din cauza cuiva mai ales. Nu decurg lucrurile exact așa cum și-au planificat sau nu sunt lăsați în pace să se odihnească.

Horoscop 30 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare drumuri diverse și, mai ales, după amiază sunt obositoare sau nu se întâlnesc cu persoana care trebuia ori au ceva ce nu prea le pică bine.

Horoscop 30 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, cheltuieli și de timp și de energie, nu numai de bani. Au sentimentul că au irosit timpul și lucrurile se puteau face mai simplu sau puteau fi amânate.

Horoscop 30 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, sunt foarte emotivi și nu le pică prea bine dacă cineva nu le lasă libertate și pun presiune pe ei.

Horoscop 30 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători ziua recomandă liniște, tihnă și mai multă grijă pentru sănătate. Este posibil ca după amiază să nu fie mulțumiți de ceva ce se întâmplă în casă, mai ales de un musafir nepoftit. 

Horoscop 30 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni este un pic de tensiune în special dacă aud niște vorbe care nu le pică bine sau o veste despre cineva de care le pasă sau nu prea au cum să ajungă și să ajute.

Horoscop 30 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători tensiunile pot fi legate de bani, niște cheltuieli neprevăzute, pentru că trebuie să accepte o invitație venită pe nepusă masă și nu o pot rezolva decât dacă se dau un pic peste cap.

Horoscop 30 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești tensiunile pot fi legate de faptul că ei au niște responsabilități și vor ca lucrurile să fie impecabile. Au prea mari așteptări de la ei, dar nimeni nu le impune lucrurl acesta.    

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close