Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 31 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Mercur retrograd ne suflă în ceafă! Gemenii să fie atenți la contracte, Peștii să facă un pas în spate

Horoscop 31 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Mercur retrograd ne suflă în ceafă! Gemenii să fie atenți la contracte, Peștii să facă un pas în spate

Horoscop 31 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi complicată un pic, deoarece ne cere să ne punem rațiunea și intuiția laolaltă pentru a lua decizii. O zi care ne cere să fim înțelepți, să nu ne repezim să tragem concluzii, dar nici să dăm niște răspunsuri.

Horoscop 31 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Mercur retrograd ne suflă în ceafă! Gemenii să fie atenți la contracte, Peștii să facă un pas în spate
de Alexandra Dima    |    31 Mai 2021   •   08:42

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 31 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii au nevoie de cele mai bune sfaturi în acest moment și de imaginea întregului tablou pentru a putea hotărî cum cheltuie banii.

Horoscop 31 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Și Taurii azi trebuie să aibă autoritate, mai ales dacă impun niște soluții sau vor să ia niște decizii pe care ceilalți nu le acceptă. Mai ales șefii, au multe explicații de dat, în special de natură economică.

Horoscop 31 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, ziua aduce tot felul de informări din surse oficiale. Poate e bine să mai citească odată un contract sau să știe exact ce drepturi au în acest moment. Sfatul unui specialist îi poate ajuta.

Horoscop 31 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci - calcule! Ce dau și ce primesc sau cum se pot folosi de  sprijinul unei persoane cu care colaborează pentru că ajutoarele vin din afară. 

Horoscop 31 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei astăzi relațiile personale și de colaborare sunt importante.  Asta înseamnă că sunt foarte atenți la cum sunt priviți de ceilalți și dacă au review-uri bune.

Horoscop 31 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare - muncă și deoarece planeta lor, Mercur, e în retrogradare trebuie să fie atente la regulile după care funcționează la locul de muncă. Și cele scrise, și cele nescrise și, mai ales, la termene.

Horoscop 31 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, un pic mai multă relaxare când e vorba de agenda pe care v-o faceți foarte strict, pentru că Mercur retrograd aduce tot felul de schimbări și vești de care trebuie să țineți cont și să modificați lucrurile.

Horoscop 31 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, vorbim de interese profesionale, personale, dar și cele legate de casă, ce se adaptează în funcție de ce vor și ceilalți. Așa că e una din acele zile în care Scorpionii trebuie să facă multe concesii. 

Horoscop 31 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, mare atenție în cântărirea informațiilor, dar și a propriilor convingeri. Nu e nicio rușine să recunoască dacă au greșit și să rezolve niște lucruri.

Horoscop 31 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii au și ei niște calcule de făcut azi, mai als dacă ceva se întâmplă la muncă și trebuie să găsească neapărat o soluție sau un înlocuitor. E posibil ca cineva să nu mai poată să își facă treaba.

Horoscop 31 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători ziua auce o reevaluare a planurilor și proiectelor lor - cât, cum și dacă se pot implica în ceva. 

Horoscop 31 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti este o zi în care mai bine stau deoparte și nu se implică sau amână niște răspunsuri pentru a putea aprecia mai clar, dar din spate, ce se întâmplă în jurul lor. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close