Antena 3 CNN Horoscop Horoscop. Aceste trei zodii cheltuiesc cei mai mulți bani! Mereu își depășesc bugetul

Horoscop. Aceste trei zodii cheltuiesc cei mai mulți bani! Mereu își depășesc bugetul

Horoscop bani. Topul zodiilor care rămân mereu fără bani. Dacă nu sunt atente, își pot cheltui întregul cont de economii fără să observe.

Horoscop. Aceste trei zodii cheltuiesc cei mai mulți bani! Mereu își depășesc bugetul
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    03 Noi 2021   •   18:12

Horoscop bani Balanță

Balanțele trăiesc în fiecare zi ca și cum ar fi lichidare de stoc la mall. Conduși de planeta frumuseții Venus, Balanţele sunt mereu la curent cu cele mai noi tendințe. Balanța cunoaște calitatea când o văd. Doar că fac prea multe „investiții bune”.

Din punct de vedere astrologic, a doua casă a veniturilor și finanțelor Balanței este condusă de Marte, planeta acțiunii și a agresiunii.

În ciuda comportamentului calm și echilibrat, Balanța poate trăi periculos când vine vorba de fluxul de numerar. „Trebuie să cheltuiești bani pentru a câștiga bani” este strigătul de luptă al Balanței.

Horoscop bani Pești

Conduși de planeta Jupiter, peștii noștri sensibili caută experiențe semnificative. Peștii știu că viața este dificilă și, uneori, cea mai ușoară soluție pentru o zi proastă este o terapie cu shopping. La fel ca Balanța, sectorul financiar al Peștilor este, de asemenea, condus de Marte.

Peștii sunt entuziaști atât de valorile lor, cât și de bunurile lor și, dacă nu sunt atenți, își pot cheltui întregul cont de economii fără să observe.

Peștilor le place să schimbe lucrurile des, iar investițiile pe care le fac într-o săptămână ar putea să nu aibă sens în următoarea, scrie yahoo.com.

Horoscop bani Săgetător

Săgetătorul este cel mai mare visător al zodiacului. Conduși de planeta Jupiter, Săgetătorilor le place să-și cheltuiască banii pe lucruri care le vor stimula mintea. Săgetătorii sunt neînfricați și nu se vor gândi de două ori să rezerve o excursie individuală în Islanda sau să încerce fiecare desert la un restaurant de lux.

În ciuda tuturor fanteziilor lor, a doua casă a finanțelor le este condusă de Saturn responsabil. Deci, mai mult decât celelalte semne extravagante, securitatea Săgetătorului este întotdeauna o prioritate.

Aceasta face parte din ceea ce îi face pe Săgetători atât de ambițioși: le place să câștige bani pentru a-i putea cheltui!

×
Subiecte în articol: Horoscop bani
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close