Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul seducției. Cea mai atractivă trăsătură fizică a fiecărei zodii

Horoscopul seducției. Cea mai atractivă trăsătură fizică a fiecărei zodii

Fiecare zodie are o trasatură fizică definitorie derminată de prima casă a hărțiii sale natale. Iar trăsătura respectivă îi dă încrederea necesară în legătură cu scopul și calea vietii sale.

Horoscopul seducției. Cea mai atractivă trăsătură fizică a fiecărei zodii
Sursa foto: Unsplash.com | Lucas Sankey
de Gabriel Dano    |    20 Ian 2022   •   17:54

Cea mai atractivă trăsătură fizică Berbec

Pentru Berbec sprancenele sunt una dintre cele mai uimitoare trăsături fizice. Acestea ies cel mai mult in evidenta si nu trec neobservate. Sprancenele arată fie inversunarea de care dai deseori dovadă, fie inocenta.

Cea mai atractivă trăsătură fizică Taur

În cazul Taurului buzele ies în evidență. Iti place sa atingi si sa fii atins/a, asa ca nu e de mirare că buzele pot fi cele mai potrivite pentru asta. Taurii pot detine titlul pentru cele mai atractive si senzuale buze, potrivit max-media.ro.

Cea mai atractivă trăsătură fizică Gemeni

În cazul Gemenilor, cea mai atractivă trasatura este tenul tau. Au o grijă deosebita pentru ten astfel încat acesta sa fie mereu curat si proaspat, ca de bebelus. În acelasi timp, comportamentul energic si natura curioasa a nativului din zodia Gemeni îl fac să arate si sa se simtă mereu tanar/a… Iar asta se vede cu ochiul liber.

Cea mai atractivă trăsătură fizică Rac

Cea mai atractivă trăsătura a Racului este abdomenul. Acolo, în stomac se afla intuitia si dorinta ta de a fi plin/a de compasiune pentru ceilalti, asa ca trebuie sa fie in forma si la exterior. Fluturii din stomac, de asemenea, te ajuta sa iti pastrezi sensibilitatea si capacitatea de a iubi. Racii au mereu grijă ca abdomenul sa le fie lucrat, frumos sculptat. Deci sportul și dieta se află printre interesele sale.

Cea mai atractivă trăsătură fizică Leu

Părul este cea mai frumoasă trăsătură a Leilor. Ori de câte ori un Leu intra într-o încăpere, atrage atenția. Adeseori podoaba lor capilară îi face pe cei din jur să întoarcă capul după ei. Cum sa-și arate regalitatea decât un păr puternic și strălucitor?

Cea mai atractivă trăsătură fizică Fecioară

Cea mai atractivă trăsătură fizică a Fecioarei este pielea. Rutina zilnică de îngrijire nu necesită mult efort pentru o Fecioară. Firea ei metodică oajută să se organizeze perfect pentru o piele mereu curată și netedă.

Cea mai atractivă trăsătură fizică Balanţă

Cea mai atractivă trăsătură fizică a Balanței este posteriorul. Balanțele sunt persoane amabile și blânde, cu o dorință enormă de armonie cu cei din jur. Sunt fermecătoare atât prin fizic, cât și prin suflet.

Cea mai atractivă trăsătură fizică Scorpion

Zonele erogene sunt atuurile lor fizice. Un Scorpion e foarte conștient de puterea pe care o deține și este as în modul în care mânuiește calitățile fizice, senzualitatea și sexualitatea. Scorpionii sunt sfătuiți să nu dezvăluie aceste zone oricui, ci doar celor care merită cu adevărat.

Cea mai atractivă trăsătură fizică Săgetător

În cazul Săgetătorului, spatele este cea mai bună trăsătură fizică. Purtarea rochiilor fără spate sau exercițiile fizice într-un maiou este cel mai bun mod de a-l dezvălui și de a-i face pe oameni să stea cu ochii pe tine.

Cea mai atractivă trăsătură fizică Capricorn

Cea mai bună trăsătură a ta sunt picioarele. Ori de câte ori porți o rochie și tocuri, picioarele tale ies în evidență, făcând ținuta să arate de 100 de ori mai bine. La fel de bine ies în evidență și în cazul bărbaților, atunci când ies la alergat și își arată musculatura bine lucrată.

Fie că mergi la serviciu, la o petrecere sau faci sport, picioarele tale te ajută să arăți grozav.

Cea mai atractivă trăsătură fizică Vărsător

Picioarele tale sunt cea mai bună trăsătură fizică a ta. Alergarea spre libertate și progres este pasiunea ta. Picioarele tale nu sunt atractive numai din punct de vedere fizic, ele te ajută să mergi oriunde îți dorești pe acest pământ.

Cea mai atractivă trăsătură fizică Pești

Ochii tăi sunt cea mai atractivă trăsătură a ta. Ochii tăi privesc prin oameni, astfel încât să vezi mai adânc în interiorul lor. Cu ochii tăi, ești mai bine pregătit/ă să iubești un suflet rănit. Prin ei se vede blândețe și bunătate, ceea ce e o caracteristică uimitoare.

×
Subiecte în articol: Horoscop seductie zodii
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close