Antena 3 CNN Horoscop Horoscop chinezesc 2024. Anul Dragonului de Lemn, cu Mariana Cojocaru: "Cei care sunt sculptori de vieți vor fi favorizați"

Horoscop chinezesc 2024. Anul Dragonului de Lemn, cu Mariana Cojocaru: "Cei care sunt sculptori de vieți vor fi favorizați"

A început anul dragonului de lemn. Este considerat un simbol al puterii și succesului. Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat, la Antena 3 CNN, previziunile pentru perioada următoare.

de Georgiana Adam    |    10 Feb 2024   •   15:52

Anul Nou Chinezesc 2024 a început pe 10 februarie 2024 și se va încheia pe data de 28 ianuarie 2025.

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat, previziunile pentru noul an chinezesc, anul dragonului de lemn.

"Este un an aparte, conform mitologiei chinezești. Îi favorizează în mod deosebit pe cei loiali, ceva asemănător cu filmul "Dragonheart".

Îi defavorizează pe cei care vor scoate flăcări pe gură și pe nări, adică oamenii agresivi, rău voitori, cinici, cu moralitate îndoielnică.

Este un an unic, magic, dar dacă ești bătăios, înțelept și diplomatic.

Conform axei dragonului, ani asemănători au mai fost în 1977, 1989 și 2012. Evenimente majore au fost în acei ani, de aceea și reamintesc.

Prin urmare, lemnul poate fi șlefuit. Dragonul este considerat un animal magic, de poveste.

Cei care sunt sculptori de vieți vor fi favorizați

Cei care sunt tenace și iscusiți. Este anul schimbărilor radicale, structural vorbind. Doar cei onești vor primi cununa aurie a dragonului, cei altruiști și generoși.

Cununa albastră o vor primi specialiștii, oamenii cu suflet, cu mâini de aur. Cercetătorii vor primi cununa verde.

Dragonul roșu susține noii lideri care se sacrifică pentru popor și pentru cauze înalte. Nicidecum pe cei care au interese personale.

Este anul armoniei versus haosul.

Dragonul de lemn va pedepsi asupra pe cei care spun că vor să facă ceva și nu-și onorează promisiunile. Pe mapamond vor fi schimbări majore. Se vor schimba conducătorii, liderii mari", a spus Mariana Cojocaru, la Antena 3 CNN.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close