Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2-15 mai 2022, cu Cristina Demetrescu. Gemenii au protecție divină, Fecioarele au o perioadă profitabilă

Horoscop 2-15 mai 2022, cu Cristina Demetrescu. Gemenii au protecție divină, Fecioarele au o perioadă profitabilă

Astrologul Cristina Demetrescu spune că perioada aceasta este una greu de interpretat din punct de vedere astrologic, deoarece suntem între două eclipse care au loc pe axa banilor Taur - Scorpion și întotdeauna această perioadă are legătură și cu ce bani avem în buzunar, dar și cu ce bani datorăm.

Horoscop 2-15 mai 2022, cu Cristina Demetrescu. Gemenii au protecție divină, Fecioarele au o perioadă profitabilă
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    02 Mai 2022   •   17:35

"Și pentru că pe această axa a banilor este și planeta Uranus, care creează dezordine, trebuie să ne schimbăm sistemul nostru de valori", explică Cristina Demetrescu, într-o emisiune TV.

Horoscop mai 2022 Berbec

Pentru Berbec, putem să vorbim despre o nouă eră. Atunci când află lucruri noi, să fie mai încrezători. Tot ce e nou în această perioadă pentru zodia lor este de bun augur, cel puțin din punct de vedere financiar, dacă au mai mult curaj.

Horoscop mai 2022 Taur

Tauriii s-ar putea să finalizeze niște lucrări în această perioadă. Chiar ei pot încasa și le place când le intră banii. E o perioadă foarte importantă și pentru sănătate - cei care au probleme medicale, să caute soluții.

Horoscop mai 2022 Gemeni

Au o perioadă foarte bună de prietenii, de ajutor, din partea unor oameni neașteptați. În primul rând, beneficiază de protecție divină.

Horoscop mai 2022 Rac

Își pot construi un nume, un renume, pot avea avantaje din punct de vedere profesional, fie că le recunoaște cineva meritele, fie că au ei realizări în nume propriu care pot să îi ajute să devină faimoși.

Horoscop mai 2022 Leu

Leii se aventurează - își fac planuri pentru călătorie, mai ales că le merge bine și din punct de vedere financiar și profesional. Leul este zodia care beneficiază destul de mult de tranzitele următoare și cu cât se simt mai bine și mai încrezători, cu atâta devin mai expansivi.

Horoscop mai 2022 Fecioară

În ceea ce le privește pe Fecioare, dacă au tranzacții de făcut, această perioadă este profitabilă. Pot, de asemenea, să obțină un credit, să-și cumpere o casă.

Horoscop mai 2022 Balanță

Balanțele fac alianțe noi. La ele e ori la bal ori la spital - sunt Balanțe care în funcție de relațiile pe care le au pot semna contracte noi, dar sunt și Balanțe care sunt păguboase și ar trebui să-și facă ordine.

Horoscop mai 2022 Scorpion

Pentru zodia Scorpionului, proiecte bune din punct de vedere profesional. Cei care au ajuns într-un punct terminus ar fi bine să-și caute ceva nou. Sunt niște probleme din punct de vedere partenerial. Forțează puțin lucrurile în relații în această perioadă.

Horoscop mai 2022 Săgetător

Săgetătorii trebuia să aibă mai multă atenție la sănătate, la metabolism. Eclipsele sunt în zona medicală și trebuie găsite niște cauze. În schimb stau bine din punct de vedere al iubirii, al distracției.

Horoscop mai 2022 Capricorn

Au o perioadă bună pentru tranzacții imobiliare, pentru a-și cumpăra o casă, pentru a se muta. Este una dintre cele mai bune perioade în următoarele cinci luni pentru acest tip de tranzacție.

Horoscop mai 2022 Vărsător

Perioada următoare este benefică pebtru cei care sunt pregătiți, cei care vor să învețe ceva nou. Pot face bani din scris, din a preda altora.

Horoscop mai 2022 Pești

Pentru Pești, beneficii sunt pe casa banilor, bani care se fac prin muncă. Nu este o idee rea să ceară o mărire de salariu. Pe de altă parte, pentru ei eclipsa este în zona comunicării și s-ar putea să lase în coadă de pește niște lucuri.

×
Subiecte în articol: Cristina Demetrescu Horoscop
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close