Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cum își cheltuiesc zodiile banii

HOROSCOP. Cum își cheltuiesc zodiile banii

HOROSCOP. Cum își cheltuiesc zodiile banii
29 Mar 2019   •   14:27

Banii au singurul scop, acela de a fi cheltuiți. Dar în ce măsură și pe ce anume cheltuie fiecare zodie în parte? 

Berbec

Nativii zodiei Berbec sunt novici în a cheltui bani, în sensul în care nu se gândesc la consecințe pe termen lung și preferă să arunce banii pe fereastră. Reușesc să facă rost de bani rapid și fără un efort considerabil, pentru a-i cheltui cu aceeași rapiditate pe lucruri scumpe. Duc o viață luxoasă și nu-și pun probleme economice când vine vorba de propriile plăceri.

Taur

Taurii se numără printre zodiile care se organizează cel mai bine din punct de vedere economic. Obișnuiesc să facă economii pe termen lung pentru a-i putea cheltui ulterior pe lucruri scumpe, cum ar fi o mașină, să facă o călătorie în străinătate, să-și schimbe locuința.  Fiind iubitori de delicii culinare, Taurii vor cheltui mereu, fără să țină cont de cât, pe mâncare. 

Gemeni

Gemenii nu se uită la bani, tind să cheltuiască uneori mai mult decât și-ar permite, acesta fiind unul dintre motivele pentru care fac datorii destul de ușor. Pe lângă banii pe care îi cheltuie pentru a-și îndeplini propriile capricii, Gemenii nu se dau în lături de la a cumpăra cadouri scumpe pentru persoanele dragi.

Rac

Nativii în Rac nu fac parte din categoria celor mai darnice persoane, evitând adesea să împrumute bani, din teama de faliment. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de familie, prieteni, persoana iubită, aceștia nu se dau în lături din a cheltui pentru ei, însă niciodată mai mult decât își pot permite.

Leu

Plăcerea nevinovată a Leilor este shopping-ul, cheltuind fără măsură. Le place să investească în imaginea lor, să arunce bani pe haine, bijuterii și pe orice le aduce un plus de strălucire. Aceștia se gândesc însă și la cei apropiați, motiv pentru care, după ce și-au îndeplinit dorințele proprii, cumpără lucruri și pentru familie, prieteni. Leii nu au niciodată economii însă găsesc întotdeauna o modalitate de a face rost de bani.

Citeste mai mult pe yve.ro

×
Subiecte în articol: zodii bani
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close