Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cum știi că te îndrăgostești în funcție de zodia pe care o ai

HOROSCOP. Cum știi că te îndrăgostești în funcție de zodia pe care o ai

HOROSCOP. Cum știi că te îndrăgostești în funcție de zodia pe care o ai
07 Mai 2019   •   21:15

HOROSCOP. Fiecare om percepe dragostea în mod diferit, de multe ori surprinzându-se pe sine cu atitudinea și comportamentul pe care le are atunci când începe să se gândească în special la o anumită persoană. Având în vedere acest lucru, iată în ce mod reacționează zodiile atunci când se îndrăgostesc:

HOROSCOP Berbec
Simți că te îndrăgostești atunci când vrei din toată inima ca acea persoană să-ți cunoască sentimentele. Te entuziasmezi foarte tare doar dacă îl observi în aceeași încăpere cu tine și vrei ca acest lucru să se întâmple cât mai des. Crezi că viața ar fi mult mai fericită alături de el.

HOROSCOP Taur
Știi că te îndrăgostești atunci când începi să conștientizezi că ai încredere în el în totalitate. Observi că a făcut eforturi pentru a-ți câștiga încrederea și te simți în siguranță în brațele lui. Îți dorești ca toți cei apropiați ție să îl cunoască și să îl placă, deoarece te gândești la o relație de lungă durată alături de el.

HOROSCOP Gemeni
Știi că te îndrăgostești când începi să te gândești la planuri pe termen lung. Vrei să îi înțelegi sentimentele și tot ceea ce-l definește, în general, permițându-i să facă același lucru cu tine. Ești sigură că veți rămâne împreună chiar și în situații mai puțin plăcute.

HOROSCOP Rac
Știi că te îndrăgostești când începi să îți exprimi clar sentimentele, să fii mai deschisă, lăsându-l să te cunoască exact așa cum ești. Te simți relaxată și confortabilă alături de el într-un mod în care de obicei nu ești, iar în ciuda acestui fapt, îi permiți să aibă grijă de nevoile tale, fără să te opui.

HOROSCOP Leu
Știi că te îndrăgostești când observi că îi pui nevoile mai presus de ale tale, iar acest lucru nu te deranjează. Nu numai că faci un pas în spate din lumina reflectoarelor, care în mod natural te urmărește oriunde ai merge, dar, de asemenea, îl aduci și el acolo, alături de tine. Îl apreciezi și îl susții în tot ceea ce face, fără să fii amenințată în vreun fel de succesul lui.

Continuarea pe elle.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close