Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Leii își extind granițele minții

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Leii își extind granițele minții

Horoscopul Leului din luna februarie 2020 aduce în prim plan o viziune spirituală de excepție, aspirația de a-ți imbogăți cunoașterea, ocazia de a face o incursiune în străinătate, optimizarea tonusului tău fizic și psihic, o turnură bruscă a existenței aparent dificilă dar, de fapt, promițătoare, o viață sentimentală stând sub semnul înnoirii și incitării, una profesională dinamică, și o conjunctură financiară când prielnică, când problematică.

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Leii își extind granițele minții
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
20 Ian 2020   •   16:07

Chiar de la începutul lunii, un anumit aspect al traiului tău ajunge la un sfârșit, trece printr-un fel de  moarte și renaștere simbolică. Nu este exclus să ai o revelație spirituală cutremurătoare, impresionantă.

Îți poate fi facilitat pe neașteptate, ca prin minune, un voiaj peste hotare la care visai de mult.

Îți face o plăcere enormă să-ți extinzi granițele minții și să te implici în experiențe de viață palpitante, capabile să te învețe ceva nou, să-ți înlesnească accederea la perspective diferite, inedite, despre sine și lume.

Pe 9 februarie 2020, Luna plină din Leu te determină să-ți sărbătorești cu nesaț individualitatea, să atragi asupra ta luminile reflectoarelor. Dacă, însă, îți privești în ansamblu existența, poți să-ți dai seama cât de mult fericirea ta depinde de fericirea altora. Când îi îngădui unui partener sau unui prieten să-ți ia uneori locul într-un rol principal, poți avea o satisfacție profundă, inclusiv prin învigorarea atașamentului acestuia față de tine.

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță schimbarea drastică a vremii
x close