Antena 3 Horoscop HOROSCOP pentru săptămâna viitoare. Berbecii sunt plini de energie pozitivă, Leii traversează o perioadă dificilă

HOROSCOP pentru săptămâna viitoare. Berbecii sunt plini de energie pozitivă, Leii traversează o perioadă dificilă

28 Feb 2019   •   18:43
 HOROSCOP pentru săptămâna viitoare. Berbecii sunt plini de energie pozitivă, Leii traversează o perioadă dificilă

HOROSCOP BERBEC Energia pozitivă va fi prezentă pe tot parcursul săptămânii. În sfârșit simți că poți duce la bun sfârșit o mulțime de lucruri pe care le-ai tot amânat. În ceea ce privește locul de muncă, începi să-ți faci un plan pentru a avea câștiguri financiare mai mari.

HOROSCOP TAUR Apar unele conflicte cu o persoană importantă din viața ta. În această săptămână, în loc să discuți despre problemele pe care le ai, tinzi să te ascunzi și să eviți orice formă de comunicare. Această atitudine îți va aduce mult stres.

HOROSCOP GEMENI Vrei să faci schimbări semnificative în ceea ce privește stilul de viață. Petreci din ce în ce mai mult timp în natură, începi să practici un sport și adopți o alimentație sănătoasă. În plus, în această săptămână reușești să te concentrezi din ce în ce mai bine.

HOROSCOP RAC Ai curajul să faci schimbările pe care ți le dorești de mult timp. În această săptămână înveți că o analiză exagerată a fiecărui lucru aduce mult stres și nu te ajută să progresezi. Începi să-ți asumi riscuri pentru a putea să-ți atingi obiectivele.

HOROSCOP LEU Se anunță o perioadă dificilă. Au apărut schimbări importante în viața ta, pe care le-ai așteptat mult timp, însă ai o mulțime de lucruri pe care trebuie să le înveți pentru a putea ține pasul cu noile schimbări. Munca va fi predominantă.

HOROSCOP FECIOARĂ Este nevoie să iei o decizie legată de bani. Încearcă să te gândești bine înainte să îți comunici hotărârea și încearcă să acorzi mai multă atenție sfaturilor oferite de persoanele importante din viața ta. Analizează bine fiecare informație.

HOROSCOP BALANȚĂ Îți îndrepți atenția către problemele persoanelor din jurul tău. Vrei să faci pe toată lumea fericită, însă acest lucru nu este posibil de fiecare dată. Încearcă să acorzi atenție și nevoilor pe care le ai tu, pentru a putea evita stresul.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
x close