Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul săptămânii 13-19 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Racii își schimbă destinul, Peștii vor să își crească veniturile

Horoscopul săptămânii 13-19 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Racii își schimbă destinul, Peștii vor să își crească veniturile

Horoscopul săptămânii 13-19 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. O săptămână complicată din punct de vedere astral, cu multe evenimente. Miercuri e ziua cea mai tensionată și financiar, iar duminică dimineață se formează lună plină sub patronajul Săgetătorului. Căutăm adevăruri toată săptămâna și ne rezolvăm tot felul de acte, ne demonstrăm dreptatea.

Horoscopul săptămânii 13-19 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Racii își schimbă destinul, Peștii vor să își crească veniturile
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    12 Dec 2021   •   09:33

Horoscopul săptămânii 13-19 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, săptămâna începe cu luna traversându-le semnul, deci sunt energici, sunt vioi, fac lucrurile doar așa cum le dictează sufletul. Miercuri, tensiuni financiare și se pot certa sau intra în conflict pentru asta cu tot felul de persoane, mai ales acelea care li se par incorecte, mai ales acelea care trebuiau să facă lucruri pentru Berbeci și n-au făcut. Pentru a doua jumătate a săptămânii, vineri, în special, și sâmbătă, drumuri sau informații. Oricum mintea circulă foarte repede de la o idee la alta, de la o știre la alta și e posibil să facă și ceva drumuri.

Horoscopul săptămânii 13-19 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, un început de săptămână mai molcom, mai mult stau și observă luni și marți, în prima parte a zilei, însă marți după-amiază și mai ales miercuri, ziua cea mai tensionată, izbucnesc, sunt ușor de iritat, pot fi nemulțumiți, relații dificile cu superiorii, cu autoritățile, dar măcar sunt transparenți, sunt sinceri și spun ce au de spus. Pentru vineri, interes financiar, tot felul de calcule și au de luat niște decizii de destin, deci felul în care contină de acum înainte este important, Drumuri în weekend.

Horoscopul săptămânii 13-19 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, săptămâna începe bine, poate chiar au un tonus foarte bun, optimism, își fac planuri de viitor, discută mult despre aceste viziuni pe care le au în legătură cu rezolvarea unor lucruri. Miercuri, dificultăți, situații neașteptate, nu atât din cauza unei persoane, cât pur și simplu în lanțul evenimentelor se pot întâmpla lucruri pe care nu le controlează și cel mai bine ar fi să le accepte pentru moment, că ele își urmează propriul curs. Joi după-amiază și vineri, au mai multă forță, mai multă claritate, pot lua decizii sau se pot poziționa într-un mod mai constructiv față de evenimente. Ceva cheltuieli în weekend.

Horoscopul săptămânii 13-19 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, autoritari și foarte bine înfipți în poziția lor, luni și marți, își apără opiniile, nu se lasă intimidați de șefi, știu cine sunt și știu ce vor să facă, care sunt țintele lor. Miercuri, tensiuni din cauza faptului că se pot simți singuri, părăsiți de prieteni sau nu au cu cine să discute sau nu au nici o perspectivă foarte clară de viitor pentru că și-au asumat riscuri și aceste riscuri încep să bată la ușă. Vineri iau niște hotărâri de destin, își schimbă dispoziția, sunt din nou în curaj și cumva se simt inspirați de viață. 

Horoscopul săptămânii 13-19 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, începutul de săptămână poate veni după ceva vreme cu niște rezolvări în acte sau cu niște răspunsuri pe cale oficială, asta numai dacă sunt insistenți. Miercuri, tensiuni în raporturile lor cu alții, au o poziție de neînțeles pentru cei din jur, nu se împacă bine cu persoanele retrograde sau conservatoare, vin cu niște puncte de vedere sau soluții foarte originale, sunt foarte conectați la viitor, viitor pe care nu toată lumea îl înțelege, de aceea trebuie să își urmeze propria cale. Pentru vineri, iau niște hotărâri mari, de destin, privind viitorul lor. 

Horoscopul săptămânii 13-19 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, săptămâna începe cu negocieri legate de câștiguri, drepturi și obligații cu o persoană cu care colaborează. Mai ales dacă li s-a făcut o propunere săptămâna trecută, acum, la începutul săptămânii, în primele zile, vor să știe exact ce primesc, dar și ele ce au de oferit. Miercuri, tensiuni din cauza unor acte care nu sosesc sau a unor directive care le obligă să își schimbe demersurile profesionale și se simpt puțin constrânse. Tocmai asta le ajută să fie mai ingenioase și mai creative, să găsească soluții pe care probabil le vor găsi joi după-amiază sau vineri, când au aspecte de curaj, își asumă noi drumuri în viață.

Horoscopul săptămânii 13-19 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, luni și marți sunt zile importante în tot ce înseamnă relații personale; ce vor ele de la celălalt, cum se poziționează într-o relație, cât de importantă e relația pentru ele. Miercuri, tensiuni tot cu persoanele apropiate și sunt surprinse de o schimbare de optică, de atitudine sau de niște decizii pe care colaboratorul, partenerul le ia. Lucrul acesta le cam trage preșul de sub picioare, dar imediat, vineri, după ce au procesat informația, iau niște hotărâri de destin care schimbă situația, care le deschid un nou culoar.

Horoscopul săptămânii 13-19 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, luni și marți, muncă inovativă, curajoasă și avangardistă. Au o viziune nouă sau își dau seama de niște lucruri care pot fi făcute altfel decât toată lumea, la muncă, și asta îi motivează. Miercuri, tensiuni, nu au colaboratorul pe care să se bazeze sau până explică ei ce au înțeles, ce au văzut și că acum e momentul să înceapă un proiect, celălalt se prinde mai greu și asta le dă sentimentul că îi întârzie. Joi după-amiază și vineri iau niște hotărâri mari, dar alături de cineva pe care probabil că în sfârșit îl lămuresc. În weekend, afaceri.

Horoscopul săptămânii 13-19 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, începutul de săptămână e efervescent, se simt bine, au speranțe sau pur și simplu se încurajează, fac ce le place. Miercuri e o zi tensionată la muncă din cauza contextului care se schimbă. Cineva nu face ceva, nu vine sau îi abandonează, pot avea sentimentul acesta că sunt lăsați baltă, că trebuie să se descurce cu resurse puține, cu ce au, lucru care le solicită și mai mult geniul și creativitatea. Pot exista certuri la locul de muncă, mai ales dacă niște acte nu sunt respectate. Iau niște hotărâri brave în weekend, legate de cu cine să colaboreze și cu cine nu.

Horoscopul săptămânii 13-19 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, bine centrați în opiniile lor și în demersurile lor, nu îi interesează ce au de spus ceilalți, și-au spus punctul de vedere și ei sunt pe calea lor. Miercuri sunt tensiuni din cauza unor probleme financiare, niște pierderi, investiții nepotrivite sau poate sunt nevoiți să cheltuie, dar nu sunt de acord cu această cheltuială. Pentru vineri, au o claritate mentală care poate îi ajută chiar și să facă bani, să pună bani la loc sau să speculeze financiar o situație. 

Horoscopul săptămânii 13-19 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, la început de săptămână se informează. Au nevoie, luni și marți, în prima parte a zilei, să culeagă date, să pună cap la cap informații, să înțeleagă ce se întâmplă, fie că lucrează la un proiect, fie pur și simplu vor să învețe ceva. Miercuri, tensiuni în familie, evenimente neașteptate, bruște, care pot să dea peste cap planurile pe care le au pentru restul săptămânii, dar se repliază destul de repede. Joi după-amiază și vineri sunt prezenți, iau hotărâri foarte inspirate, reorganizează lucrurile. În weekend, cu prietenii.

Horoscopul săptămânii 13-19 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, interese financiare sau gânduri, calcule financiare, luni și marți. Învață sau ajung la concluzia că pot să își pună mai bine în valoare toate atuurile profesionale și capacitățile și că există posibilitatea să scoată mai mulți bani. Miercuri sunt tensiuni legate de acte, de diplome, de drepturi, de obligații pe care nu și le-au cunoscut, acum le află. Niște lucruri nerezolvate din urmă care vin acum și care îi țin pe loc taman acum, când voiau să facă lucruri. La final de săptămână, vineri și sâmbătă, iau hotărâri, se regrupează, recentrează, poate se sprijină și pe familie și reușesc să aibă din nou claritate în legătură cu drumul lor.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close