Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul banilor pentru 2018. Ce zodii vor avea succes pe plan financiar

Horoscopul banilor pentru 2018. Ce zodii vor avea succes pe plan financiar

Horoscopul banilor pentru 2018. Ce zodii vor avea succes pe plan financiar
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
24 Noi 2017   •   17:52

Berbec

Anul care se apropie va aduce un succes incredibil, dar nu fara obstacole. Totusi, optimismul dumneavoastra si increderea in propriile forte va vor ajuta nu numai sa cheltuiti corect banii, dar sa si acoperiti 'gaurile' aparute in ultimul timp. Veti gasi cu usurinta diferite modalitati de a va completa veniturile.

Taur

In anul 2018 va asteapta cheltuieli financiare nemaivazute, care vor creste. In pofida unui flux constant de bani, ei vor pleca la fel de repede precum au venit. Multe planuri bugetare vor fi amenintate. Esential este sa nu cedati si sa gestionati personal situatia financiara, pentru ca numai asa veti evita situatii neplacute, datorii si credite.

Gemeni

Situatia financiara a Gemenilor in 2018 va fi una complicata. Desi veti reusi in tot ceea ce va propuneti, proiectele pe termen lung s-ar putea destrama. Bani veti avea, dar gestionarea lor va fi una defectuoasa, care ar putea avea cu totul alt rezultat. In aceste conditii, trebuie sa economiti mai mult si sa evitati sa dati bani imprumut.

Rac

Prima jumatate a anului viitor va aduce cheltuieli nedorite.Chiar daca situatia creata va va scoate din sarite, veti invata sa aveti mai multa grija de mijloacele dumneavoastra financiare. Primele sase luni veti beneficia de importante venituri obtinute fie din tranzactii imobiliare, fie dintr-o mostenire. La mijlocul anului vor aparea cheltuieli neprevazute legate de casa, de imagine, de vacanta. Trebuie sa refuzat sfaturile altora, sa nu dati bani imprumut si sa nu investiti in proiecte. Daca vreti sa faceti economii, cea mai buna perioada este sfarsitul de an.

Citește continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: zodii bani Horoscop
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close