Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul lunii iulie, cu Minerva. Atenţia e centrată pe cuplu. Berbecii şi Săgetătorii se reinventează

Horoscopul lunii iulie, cu Minerva. Atenţia e centrată pe cuplu. Berbecii şi Săgetătorii se reinventează

Horoscopul lunii iulie, cu Minerva. Astrologul avertizează că trebuie să fim atenți pentru că se repun pe tapet rănile spirituale.

Horoscopul lunii iulie, cu Minerva. Atenţia e centrată pe cuplu. Berbecii şi Săgetătorii se reinventează
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
de Alexandra Dima    |    30 Iun 2021   •   11:02

Iulie este o lună de relaxare pentru mulți, dar nu toți se vor adapta la mediu. Avem patru planete în mers retrograd, la care se adaugă şi nodurile lunare. Vara aceasta atenția este centrată pe cuplu, pe ideea de cuplu. Vor fi provocări deoarece Neptun și Pluto ne obligă să renunțăm la ceea ce nu funcționează.
 

Horoscopul lunii iulie, cu Minerva  – Berbec

Berbecii au un iulie cu răsuciri. Își vor netezi drumul spre sine. Este vorba despre reformulări ale căilor din trecut. Își vor revizui profund viețile și relațiile cu oamenii din jur.

Horoscopul lunii iulie, cu Minerva  – Taur

Taurii nu au parte de prea multă spontainetate cu Venus în Leu. Luna iulie vine cu un moment puternic în care destinul li se poate schimba în bine.

Horoscopul lunii iulie, cu Minerva  – Gemeni

Gemenii își vor aminti mult timp această lună. Unele momente pot fi electrizante. Viața li se schimbă ca urmare a unui uragan sentimental stârnit din senin. Își doresc să se așeze la casa lor.

Horoscopul lunii iulie, cu Minerva  – Rac

Racii vor fi preocupați de cum îi văd ceilalți. Cu toate acestea, trebuie să fie atenți când obosesc, să se relaxeze mai mult. Entuziasmul pentru ceva ce așteptau cu nerăbdare pălește.

Horoscopul lunii iulie, cu Minerva  – Leu

Leii au profesional o energie concentrată în jurul investițiilor și speculațiilor. Soarele va trece în Leu pe 23 iulie, un moment bun să facă față criticilor.

Horoscopul lunii iulie, cu Minerva  – Fecioară
Fecioarele se vor deconecta de la gândirea logică suficient de mult pentru a se distra. Luna aceasta se vor arunca înainte cu capul. Profesional, dacă au o afacere la domiciliu se vor putea extinde.

Horoscopul lunii iulie, cu Minerva  – Balanţă

Balanțele privesc trecutul în raport cu prezentul. Din punct de vedere relațional, este o lună în care lucrurile merg bine. Trebuie să privească spre viitor.

Horoscopul lunii iulie, cu Minerva  – Scorpion

Scorpionii au parte de multă energie și dinamism în relațiile cu colegii. Pot apărea și stări de furie. Vor uita cam tot ce au gândit în ultima vreme când vor întâlni o persoană care le stârnește atenția.

Horoscopul lunii iulie, cu Minerva  – Săgetător

Săgetătorii sunt într-un punct esențial. Își vor ridica propria valoare. Relațional, trebuie să dea un pas înapoi pentru a realiza ce vor să facă. Le poate apărea în cale o moștenire.

Horoscopul lunii iulie, cu Minerva  – Capricorn

Capricornii au parte de o lună ar trebui să se gândească de două ori înainte de a-și asuma responsabilități suplimentare. Se prefigurează mari schimbări din punct de vedere financiar.

Horoscopul lunii iulie, cu Minerva  – Vărsător

Vărsătorii au oportunitatea de a ieși victorioși dintr-o bătălie. Vor fi nerăbdători legat de ceea ce simt. Își vor apăra propriile convingeri.

Horoscopul lunii iulie, cu Minerva  – Peşti

Peștii vor fi ajutați pentru ceea ce sunt și nu pentru ceea vor ei să pară. Financiar, toate lucrurile se rezolvă. 

Sursă: Antena Stars

 

 

 

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: iulie 2021
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close