Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 16 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au nevoie de o strategie, Scorpionii mai taie din cheltuieli

Horoscop 16 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au nevoie de o strategie, Scorpionii mai taie din cheltuieli

Horoscopul 16 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. O zi în care încăpățânarea este ruptă din rai, dar trebuie să o ținem pe a noastră și să ne asumăm consecințele.

Horoscop 16 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au nevoie de o strategie, Scorpionii mai taie din cheltuieli
Sursa foto: Antena 3
de Alexandra Dima    |    16 Noi 2021   •   08:21

Horoscopul 16 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. O zi un pic tensionată pentru toată lumea, trebuie să calculăm mai bine lucrurile și să fim cu picioarele pe pământ.

Horoscop 16 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Foarte posibil astăzi, pentru că există tensiuni în jur de prânz, să deranjeze persoane cu autoritate sau care vor să se impună, și fac ceva valuri în jurul lor. Dar dacă au argumente, de ce nu?

Horoscop 16 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Taurii pot fi deranjați de măsurile pe care le ia cineva, șefi sau autorități și nu dau replica deocamdată. E mai bine așa pentru că au nevoie de o strategie, dacă se întorc împotriva sistemului sau au ei altă idee. 

Horoscop 16 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, ziua poate aduce o dezamăgire din partea unui prieten care fie nu e lângă ei, nu-i susține sau, dimpotrivă, le mai pune și piedică.

Horoscop 16 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua poate aduce autoritate, dar cu animozitate, în sensul că cineva se poate supăra sau ei au o reacție mai dură la ceva supărător făcut de alții. 

Horoscop 16 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei ziua este marcată de opinii susținute foarte vehement, unii ar zice că sunt încăpățânați sau obtuzi, alții însă pot să îi admire pentru curajul cu care își văd de propriul drum. 

Horoscop 16 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Fecioarele au și ele o zi tensionată, trebuie să creadă mai mult în ele. Poate că sunt puse în situația de a face lucruri în premieră, pe care nu le-au mai încercat până acum sau sunt împinse de cineva să își depășească limitele.

Horoscop 16 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Balanțele pot avea unele tensiuni în relațiile personale sau poate au doar trac, rușine ori chiar un sentiment de vinovăție și trebuie să lucreze aceste sentimente pentru a putea desfășura o întâlnire bine. 

Horoscop 16 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni ziua este aducătoare de tensiuni mai ales la locul de muncă. Poate că sunt nevoiți să facă lucruri peste puterile lor, dar așa sunt aspectele zilei. E bine să încerce să se ajute cu un coleg.

Horoscop 16 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Săgetătorii pot fi preocupați astăzi mai mult de bani și niște depozite secrete. Se simt mai în siguranță dacă au niște bani puși deoparte, oricum taie din cheltuieli astăzi și poate își depășesc cumva o limită pentru că altădată ar fi dat curs.

Horoscop 16 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni ziua poate aduce nesiguranță, au sentimentul că dacă fac așa cum le zice conștiința supără pe cineva sau produc prea mult deranj în jurul lor. Se dă o bătălie în inima lor cum să facă să fie bine și pentru ei și pentru ceilalți.

Horoscop 16 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii au o zi tensionată din punct de vedere fizic mai ales dacă  trebuie să facă efort și este bine să nu își depășească limitele.

Horoscop 16 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Pești iarăși grijă financiară astăzi, trebuie să fie atenți la o propunere sau o tentație la care sunt supuși, vine cineva cu o idee, sau să amâne un pic investirea unor bani, chiar dacă li se promite marea cu sarea.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close