Antena 3 CNN International News O femeie a rămas blocată în casă cu bărbatul cu care și-a dat întâlnire "în orb", după ce autoritățile au ordonat lockdown, în China. "Reticent ca un manechin de lemn"

O femeie a rămas blocată în casă cu bărbatul cu care și-a dat întâlnire "în orb", după ce autoritățile au ordonat lockdown, în China. "Reticent ca un manechin de lemn"

Un lockdown instituit rapid a constrâns o femeie să rămână mai multe zile în casă cu bărbatul cu care și-a dat întâlnire fără să-l cunoască în prealabil, relatează CNN.

O femeie a rămas blocată în casă cu bărbatul cu care și-a dat întâlnire "în orb", după ce autoritățile au ordonat lockdown, în China. "Reticent ca un manechin de lemn"
Sursa foto: cnn.com
de Adrian Iclozan    |    13 Ian 2022   •   13:49

Întâmplarea s-a petrecut în China, țară unde autoritățile acționează în baza așa-numitei politici "zero cazuri de COVID", caracterizată de carantinarea strictă a locuitorilor din zonele unde sunt depistate cazuri de coronavirus.

Femeia (foto), în vârstă de 30 de ani și identificată în presă doar prin numele de familie, Wang, intenționează să se căsătorească iar familia sa i-a aranjat mai multe întâlniri cu posibili candidați la titlul de soț.

În data de 6 ianuarie, Wang s-a înâlnit cu potențialul său partener, la el acasă, în orașul Zhengzhou.

"Cel de-al cincilea (candidat) voia să-mi arate abilitățile sale de bucătar și  m-a invitat la domiciliul său pentru cină", a postat femeia pe rețeaua socială Weibo.

După cină, Wang urma să se întoarcă acasă însă, surpriză: a aflat că întregul cartier a fost carantinat.

Blocată în casa bărbatului pentru următoarele patru zile, tânăra și-a documentat neașteptata ședere în locuința unui bărbat, practic, străin.

Ea a postat clipuri video în care acesta îi gătește, mătură prin casă și lucrează la calculator.

Al cincilea pretendent, reticent ca un manechin de lemn

Materialele s-au viralizat iar incidentul a cărui eroină a fost Wang a devenit un subiect de top pe Weibo.

"În perioada de carantină, am realizat că, în afară de faptul că e reticent ca un manechin din lemn, totul este destul de ok în ceea ce-l privește (pe bărbat, n.r.).

Gătește, face curat prin casă și muncește. Deși nu gătește prea bine, e dornic să petreacă timpul în bucătărie și cred că asta e ceva grozav", a mărturisit Wang pentru publicația chineză de stat The Paper.

În materialele video postate de Wang, bărbatul poate fi văzut servind omletă cu roșii, un fel de mâncare popular în China.

După interesul neașteptat pe care l-a suscitat această întâmplare în China, femeia a ascuns clipurile originale postate pe Weibo.

Mesaj din lockdown: "Sper să se termine carantina și fetele singure să-și găsească o relație, curând"

"Chiar acum, sunt la el acasă. Este o persoană tăcută, sinceră, nu vorbește prea mult. După ce materialul video a devenit popular, au început să-l sune prietenii și cred că asta i-a afectat viața. De aceea am înlăturat videoclipul (...) Mulțumesc tuturor pentru atenție. Sper că pandemia se va termina repede și că fetele singure își vor putea găsi o relație în curând ", a precizat ea într-o postare de la începutul săptămânii.

CNN notează că, de joi, nu este clar dacă tânăra se mai află acasă la bărbatul cu care a petrecut, de nevoie, perioada de lockdown.

Zhengzhou, capitala provinciei chineze Henan, a raportat peste 100 de cazuri în actualul focar de COVID.

Autoritățile au închis, marți, toate afacerile neesențiale, între care saloanele de înfrumusețare, au interzis mesele la restaurant și au suspendat circulația autobuzelor și taxiurilor în zonele cu risc crescut.

×
Subiecte în articol: Zhengzhou China Wang lockdown
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close