Antena 3 CNN Life Culinar REȚETE DE PAȘTE. Cele mai bune REȚETE DE PAȘTE. Cum să faci friptura perfectă de miel și plăcinte

REȚETE DE PAȘTE. Cele mai bune REȚETE DE PAȘTE. Cum să faci friptura perfectă de miel și plăcinte

REȚETE DE PAȘTE. Cele mai bune REȚETE DE PAȘTE. Cum să faci friptura perfectă de miel și plăcinte
Sursa foto: Pixabay
29 Apr 2016   •   17:31

REȚETE DE PAȘTI. Potrivit bucătarilor cu experienţă, de pe masa de Paşte nu pot să lipsească friptura de miel şi tarta cu brânză dar, întotdeauna cele mai simple preparate sunt şi clee mai rafinate, scrie voceatransilvaniei.ro. Astfel, Camelia Turtă, chef la unul dinrte cele mai cunoscute restauante din Baia Mare propune două astfel de reţete delicioase, uşor de făcut, care vor atrage aprecierile mesenilor.

REȚETE DE PAȘTI.  Pentru friptura de miel:

REȚETE DE PAȘTI. Se ia un miel de mărime medie, se tranşează şi se taie în bucăţi care se pune timp de două zile la macerat în frigider cu cimbrişor, rozmarin, salvie şi o căciulie de usturoi tăiată în jumătate şi piper boabe.

REȚETE DE PAȘTI. Înainte de a se găti cu două ore, se scoate din frigider şi se condimentează cu sare de mare şi se pune la cuptor la foc mediu. Ca garnitură, se pot pune lângă carne cartofi noi, spălaţi şi puşi întregi, cu coajă în tavă.

REȚETE DE PAȘTI Ca desert, de pe masa de Paşte nu trebuie să lipsească tarta cu brânză şi sos de fructe de pădure.

REȚETE DE PAȘTI Se iau biscuţiţi integrali care se pun în blender şi se mărunţesc bine. Se face un amestec cu unt topit cât se se lege o cocă, se pne într-o formă rotundă şi se dă la cuptor până se rumeneşte frumos. Separat se pune în robotul de bucătărie brânza, zahăr, la fiecare kilogram de brânză se pun patru linguri de zahăr, un baton de vanilia şi patru gălbenuşuri care se adaugă pe rând. Aceste amestec se pune peste blat şi ţine la cuptor la 160 – 170 de grade timp de 35 de minute.

REȚETE DE PAȘTI Pentru această sos cu fructe de pădure puteți folosi afine, zmeură, merișoare sau mure. De asemenea, le puteți combina. Dacă găsiți fructele proaspete în piață este perfect, însă puteți întotdeauna să folosiți și fructe congelate. Aveţi nevoie de 1 cană de fructe de pădure congelate, 1 lingură de zahăr, 2 linguri de apă rece şi1 lingură de amidon de porumb.

×
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close