Antena 3 CNN Life Dietă uimitoare. Cum să slăbești rapid cu pufuleți

Dietă uimitoare. Cum să slăbești rapid cu pufuleți

Dietă uimitoare. Cum să slăbești rapid cu pufuleți
Sursa foto: Pixabay
12 Ian 2018   •   17:25

Cura de slăbire cu pufuleți s-a dovedit a fi extrem de eficientă. Aceasta te poate ajuta să scapi șapte kilograme în patru săptămâni. Uite ce trebuie să faci!

Dimineața este obligatoriu să bei o cană de ceai de păpădie, anghiare, mentă sau din frunze de dus ori urzici, dar și ceai negru sau verde. În fiecare dimineață alege să consumi un alt ceai. Acesta se bea neîndulcit! Toate aceste ceaiuri sunt depurative, dizolvă grăsimile și vor contribui și ele la recuperarea siluetei tale apoi mănâncă jumătate de pungă de pufuleți. De asemenea, poți lua și o gustare, 100-20 de grame de iaurt și vreo două mâini cu pufuleți.

La prânz trebuie să consui 100 de grame de legume și 100 de grame. Acestea trebuiesc preparate la aburi, cuptor sau fierbere. Desigur, poți avea și o gustare, un fruct la alegere dintre măr, pară, portocală, grepfrut sau clementină si două mâini de pufuleți, informează clicksanatate.ro.

Seara poți consuma o salată la alegere, dar să nu depășească 200 de grame. Bea o cană de ceai la fel cu cel pe care l-ai băut dimineață și mănâncă o mână de pufuleți.

Specialiștii indica ca acest regim să nu fie ținut mai mult de patru săptămâni. De asemenea, nu ai voie să consumi cafea în această perioadă sau să optezi pentru alte alimente decât cele indicate în cura de slăbire.

×
Subiecte în articol: dieta cura de slabire
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close