Antena 3 CNN Life Oameni A aflat că vecina lui de 89 de ani este grav bolnavă. Ce a făcut acest tânăr. Mii de oameni, în lacrimi

A aflat că vecina lui de 89 de ani este grav bolnavă. Ce a făcut acest tânăr. Mii de oameni, în lacrimi

A aflat că vecina lui de 89 de ani este grav bolnavă. Ce a făcut acest tânăr. Mii de oameni, în lacrimi
Sursa foto: Foto: Facebook
26 Ian 2017   •   12:32

Nu există multe prietenii între tineri de 31 de ani și bătrâne de 89 de ani, însă asta nu a stat în calea relației dintre Chris Salvatore și Norma Cook. Cei doi au fost vecini ani la rând, până când Norma s-a îmbolnăvit grav, chiar înainte de sărbători, și a fost internată în spital. Avea leucemie, iar medicii nu îi dădeau mai mult de câteva săptămâni de viață.

Tânărul Salvatore nu a stat pe gânduri în momentul în care a aflat că bătrâna trebuie să fie externată, dar că nu are pe nimeni care să o îngrijească. A luat-o pe femeie la el acasă și i-a acordat toată atenția și îngrijirile de care avea nevoie.

Datorită suportului arătat de tânăr, Norma a sfidat așteptările medicilor în privința speranței ei de viață. „Medicii i-au spus că numai un miracol o va ține în viață până după sărbători, așa că simplul fapt că este în viață e remarcabil. În condițiile date, chiar se simte bine. Este tare drăguță, nu mă deranjează. Stă mult pe canapea și se uită la televizor”, a declarat tânărul.

 

×
Subiecte în articol: leucemie boala
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close