Antena 3 CNN Life Oameni A fost oprită în parc de un străin care a certat-o că își lasă copilul să iasă așa pe stradă. Răspunsul ei a ajuns viral pe Facebook

A fost oprită în parc de un străin care a certat-o că își lasă copilul să iasă așa pe stradă. Răspunsul ei a ajuns viral pe Facebook

A fost oprită în parc de un străin care a certat-o că își lasă copilul să iasă așa pe stradă. Răspunsul ei a ajuns viral pe Facebook
Sursa foto: Foto: facebook/Jen Anderson Shattuck
30 Aug 2016   •   18:26

Răspunsul unei mame pentru un străin care a acuzat-o că ”abuzează” de fiul ei de trei ani prin faptul că îl îmbracă în fustițe de tip tutu a făcut înconjurul lumii, scrie The Independent.

Jen Anderson Shattuck a postat pe Facebook o scrisoare deschisă adresată unui străin care a abordat-o în parc și a acuzat-o, de față cu cel mic, că este o mamă rea și că nu ar trebui să își lase copilul să se îmbrace în fustițe.

Fiului meu în vârstă de trei ani și jumătate îi place să se joace cu camioane. Îi place să facă puzzle-uri. Îi place să mănânce prune. Și îi place să poarte fustițe tutu sclipitoare. Dacă îl întrebi de ce, îți va spune că îl face să se simtă frumos și curajos. Dacă îl întrebi cum e posibil, îți va spune că nu există reguli cu privire la ceea ce trebuie să poarte baietii și ce trebuie să poarte fetițele.

Fiul meu a purtat tutu la biserică. A purtat tutu la magazinul alimentar. A purtat tutu în tren și în parc, la cutia cu nisip. Asta nu a fost pentru noi o problemă. Am fost întrebați de oameni bine intenționați, le-am răspuns și toate erau bune. Până ieri”, scrie femeia în postarea ei de pe Facebook.

Aceasta explică în cele din urmă că străinul din parc a început să îi facă poze fiului ei și că a fost nevoită să cheme poliția pentru a opri atacul la adresa lor.

Scrisoarea deschisă a fost distribuită pe Facebook de aproximativ 50.000 de ori, femeia a primit numeroase mesaje încurajatoare pentru fiul și familia ei.

 

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close