A rămas singură în gară, după ce a pierdut trenul. Un bărbat fără adăpost s-a apropiat de ea. Ce a urmat

14 Ian 2017   •   11:00
A rămas singură în gară, după ce a pierdut trenul. Un bărbat fără adăpost s-a apropiat de ea. Ce a urmat Foto: Facebook

Când Nicole Sedgebeer a pierdut trenul care trebuia să o ducă în orașul natal, nu știa ce să facă. Următorul tren în direcția Euston pleca abia în dimineața următoare, iar clădirea gării era închisă, așa că nu avea nici măcar unde să se adăpostească.

Era pe punctul de a izbucni în plâns. Nu știa ce să facă, cu cine să vorbească sau cum să se întoarcă acasă după o zi petrecută în Londra. Se afla într-o situație periculoasă pentru cineva care nu cunoștea orașul.

Din fericire, un om fără adăpost s-a apropiat de ea. Mark a vrut să se asigure că Nicole (21 de ani) va avea unde să stea până dimineața următoare. Pe un ton calm și binevoitor, omul i-a explicat ce cafenele sunt deschise până dimineața. A condus-o pe fată într-o cafenea, s-a asigurat că este în regulă, apoi a plecat la treburile lui.

Impresionată, fata și-a făcut un selfie cu Mark, pe care l-a postat pe Facebook alături de următorul mesaj:

„Acest om, pe care probabil l-aș fi evitat dacă l-aș fi întâlnit pe stradă, a reușit să mă ajute și să mă facă să realizez niște lucruri. Mark, ești un om special și promit să nu mai privesc cu dispreț oamenii fără adăpost”.

 
I hope this story makes people look twice when they see a homeless person. Last night I missed my last train home and...

Posted by Nicole Sedgebeer on Friday, March 4, 2016

Parteneri
x close