Antena 3 CNN Life Oameni A văzut un câine flămând la marginea drumului și s-a oprit să-i dea apă. Reacția patrupedului a șocat-o!

A văzut un câine flămând la marginea drumului și s-a oprit să-i dea apă. Reacția patrupedului a șocat-o!

A văzut un câine flămând la marginea drumului și s-a oprit să-i dea apă. Reacția patrupedului a șocat-o!
Sursa foto: Foto: facebook
16 Apr 2016   •   20:24

Un câine flămând și deshidratat care hoinărea pe străzile din Costa Rica i-a impresionat profund pe salvatorii lui. Tania Cappelluti a povestit pe Facebook că patrupedul era vizibil extrem de slăbit în momentul în care l-a zărit la marginea drumului.

Însă când a văzut că o mașină se oprește în dreptul lui și că cineva se îndreaptă spre el, animalul a cedat și s-a prăbușit neputincios la pământ, scrie Daily Mail.

Întreaga întâmplare a fost povestită de salvatoare pe pagina ei de Facebook, unde a și publicat mai multe fotografii cu animăluțul în nevoie.

"Când m-am dat jos din mașină pentru a verifica ce se întâmplă cu ea, cățelușa a căzut imediat la pământ și a început să plângă. Era plină de purici și căpușe și foarte deshidratată, dar are cel mai bun suflet...I-am dat apă și puțină mâncare. De abia se putea ridica", a scris Tania.

Tania este proprietara unui studio de yoga, dar și al unui adăpost de animale, ceea ce s-a dovedit cum nu se poate mai bine pentru biata Gaia, care la scurt timp după ce a fost hrănită și deparazitată, și-a și găsit o casă alături de o franțuzoaică iubitoare.

 

Sursa foto: facebook/Charlie's Angels

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close