Antena 3 CNN Life Oameni Adevăruri de Viață. Cezara Dafinescu: "Frumusețea poate fi un handicap. Din această cauză nu am avut prietene"

Adevăruri de Viață. Cezara Dafinescu: "Frumusețea poate fi un handicap. Din această cauză nu am avut prietene"

Adevăruri de Viață. Cezara Dafinescu: "Frumusețea poate fi un handicap. Din această cauză nu am avut prietene"
Sursa foto: foto: captura Antena 3
11 Feb 2018   •   18:19

Cezara Dafinescu a fost invitată în emisiunea "Adevăruri de viață", unde a povestit cele mai frumoase experiențe din viața ei. De asemenea, actrița a spus că ea nu a avut prietene de-a lungul vieții sale și a explicat de ce. 

"Eu nu am prietene. Pentru că sunt aspectuoasă, sunt leoaică, e normal. Nu am prietene și le-am înțeles. Am o singură prietenă în Cluj, Maria Munteanu. În meserie nu am avut prietene, deși mi-am dorit foarte mult. Le-am înțeles.. trebuie să fii prea deșteaptă ca să mă accepți. Pentru că am un handicap. Sunt prea frumoasă.. ce să fac. Dar am un caracter bun, am făcut sport de performanță și am spiritul ăsta de echipă. Mi-au lipsit prietenele. Am fost privilegiată pe atunci. M-am căsătorit cu unul dintre marii actori, George Motoi, apoi a lui Gelu Fronea. Eu până la 50 de ani nu știam cât costă o pâine. Toată viața am stat pe scenă", a spus Cezara Dafinescu. 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close