Antena 3 CNN Life Oameni Cadouri de Crăciun pentru ea şi el. 10 idei inedite pentru sărbători magice în doi

Cadouri de Crăciun pentru ea şi el. 10 idei inedite pentru sărbători magice în doi

Cadoul perfect nu este întotdeauna uşor de găsit, mai ales dacă vorbim despre persoana iubită. Iată o listă cu cele mai inspirate idei de cadouri pentru Crăciun.

Cadouri de Crăciun pentru ea şi el. 10 idei inedite pentru sărbători magice în doi
Sursa foto: Unsplasj.com | Rob Laughter
de Georgiana Adam    |    15 Dec 2021   •   12:08

În preajma sărbătorilor de iarnă, în goana după cadouri pentru iubit sau iubită, vrem să fim siguri că facem alegeri inspirate. Iată o listă cu cele mai frumoase idei de cadouri de Crăciun pentru ea şi el.

Cadouri Crăciun pentru el

1. Voucher poligon tragere

Fă-l să se simtă agentul 007! Dacă vrei să-i oferi iubitului tău o experienţă plină de adrenalină şi mişcare, atunci surprinde-l de Crăciun cu un pachet de tragere la un poligon avizat. Preţurile pentru un astfel de voucher pot începe de la 99 de lei şi pot ajunge să depăşească şi 300 de lei. Totul depinde de numărul de cartuşe, dar şi tipul de armă. Dacă te gândeşti la siguranţa partenerului, nu ai de ce să-ţi faci griji, deoarece fiecare client este atent supravegheat de către un instructor. 

2. Bilete meci

În general, bărbaţii iubesc sportul, mai ales fotbalul. Orice iubitor al acestui sport ar fi mega fericit să primească drept cadou de Crăciun un bilet la un meci de fotbal. Dacă este şi un meci important dintr-un campionat, surpriza este şi mai mare.

3. Ceas de mână

Bărbaţii iubesc ceasurile aşa cum iubesc femeile pantofii. Nu ai cum să dai greş cu un astfel de cadou de Crăciun. Poţi alege un ceas de mână care să se potrivească atât stilului casual, cât şi elegant. Dacă partenerul tău este pasionat de tehnologie şi gadgeturi, atunci poţi să-i alegi şi un smartwatch. 

4. Consolă de jocuri

Consolele de jocuri sunt numai bune de făcut cadou, mai ales dacă persoana iubită este pasionată de gaming. Într-adevăr, este o achiziţie destul de costisitoare, însă până la urmă nimic nu se compară cu bucuria şi entuziasmul partenerului atunci când primeste cadoul pe care şi-l doreşte. Mai mult decât atât, puteţi să faceţi echipă şi să vă jucaţi împreună. Bonus, poţi cumpăra şi un joc, pe care să-l jucaţi împreună în ziua de Crăciun.

6. Salt în tandem

Cu acest cadou îi poţi oferi partenerului tău o experienţa deosebită a saltului cu paraşuta. Acesta se va bucura de plăcerea zborului, de peisaje, dar şi căderea liberă de la 4.000 de metri cu 200 km/oră. Mai mult decât atât, în funcţie de pachetul ales, fiecare moment din această experienţă de neuitat va putea fi surprinsă de aparatul foto sau de camera de filmat. Fii sigură că nu va uita niciodată cadoul tău.

Cadouri Crăciun pentru ea 

1. Voucher SPA

Oferă-i iubitei o zi de răsfăţ total! Poate fi un masaj de relaxare, terapeutic sau anticelulitic, un tratament facial, saună sau şedinţe de remodelare corporală. Experienţa wellness este un cadou perfect pentru orice ocazie, nu doar de Crăciun. Poţi fii sigur că este chiar un cadou inspirat. 

2. Bijuterii

Bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale femeilor. Un set de bijuterii sau o broşă cu tematică de Crăciun îi va face ziua magică iubitei tale şi te va scoate din încurcătură de Crăciun. 

3. City Break

Dacă vrei să-ţi surprinzi iubita de sărbători, atunci o călătorie este tot ce ai nevoie. Acest city break poate fi o ocazie minunată pentru a vă reconecta ca cuplu. Vă puteţi relaxa împreună şi vizita locuri de poveste. 

4. Kit lumânări parfumate handmade

Un kit de lumânări parfumate poate fi un cadou unic şi creativ. De regulă, aceste kituri conţin borcane speciale cu capac, ceară naturală sub formă de fulgi, o sticluţă cu parfum, fitiluri, dar şi instrucţiuni de turnare. 

5. Geantă

Fără doar şi poate, femeile şi genţile sunt o pereche de nedespărţit. La fel ca şi în cazul pantofilor, o femeie nu va avea niciodată prea multe genţi. Un cadou practic şi util de Crăciun poate fi o geantă sau o poşetă. Alege ceva de dimensiune medie, astfel încât să-şi poată depozita toate necesare.

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close