Antena 3 CNN Life Oameni Cum arată acum ”Micuța Picasso”, fetița născută la Vaslui care uimea întreaga lume cu operele ei, în urmă cu 20 de ani

Cum arată acum ”Micuța Picasso”, fetița născută la Vaslui care uimea întreaga lume cu operele ei, în urmă cu 20 de ani

Cum arată acum ”Micuța Picasso”, fetița născută la Vaslui care uimea întreaga lume cu operele ei, în urmă cu 20 de ani
Sursa foto: Foto: captura video YouTube
05 Mai 2016   •   17:07

„Micuţa Picasso”, fetiţa care a uimit lumea întreagă cu operele ei, are acum 30 de ani și este mămică. Alexandra Nechita, născută în 1985, la Vaslui, a început să picteze la o vârstă foarte fragedă.

După ce tatăl ei, Niki Nechita a reușit să fugă din țară în timpul comunismului și să se refugieze în Statele Unite ale Americii, micuța Alexandra și mama ei, urmându-l după doi ani, fetița a primit șansa la o nouă viață. La 11 ani era senzația lumii întregi, picturile ei fiind vândute cu mai mult de 100.000$. La acea vârstă, lucrările ei erau comparate cu cele ale lui Pablo Picasso, dar Alexandra spunea în emisiunea lui Oprah, că ea nu încearcă să imite stilul nimănui, scrie ziarulmetropolis.ro.

Alexandra Nechita are astăzi 30 de ani și a devenit între timp mămică. Oprah a mers la studioul ei din Los Angeles să vadă cum arată astăzi, după 20 de ani, viața copilului-minune care a uimit lumea întreagă. „Micuța Picasso” i-a spus că, în ceea ce privește procesul artistic, nu s-au schimbat prea multe. Iar la ea în atelier sunt lucrări începute chiar înainte de show-ul lui Oprah din urmă cu 20 de ani.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close