Antena 3 CNN Life Oameni Dana Grecu: “Nu pot respira pana nu ne impacam. Efectiv nu pot respira”

Dana Grecu: “Nu pot respira pana nu ne impacam. Efectiv nu pot respira”

Dana Grecu: “Nu pot respira pana nu ne impacam. Efectiv nu pot respira”
14 Oct 2014   •   17:19

Dana Grecu a acordat un interviu inedit, in care a vorbit deschis, cu zambet si emotie despre familie, dorinte, greseli, momente dificile, barbati si lipsa de complexe, dar si despre cum e, de fapt, Dana Grecu.

Realizatoarea Antena 3 a povestit pentru blogul http://fifistie.blogspot.ro/ ca nu se teme sa spuna “nu inteleg”, ca isi sfatuieste copiii sa ajute neconditionat si ca, atunci cand se cearta cu sotul ei, ea e cea care face pasul spre impacare: “nu pot respira pana nu ne impacam. Efectiv nu pot respira.”

Intrebata daca e constienta ca intimideaza, jurnalista Antena 3, care face zilnic naveta Bucuresti – Pitesti, a raspuns ca simte, dar ca nu e un act premeditat, pur si simplu nu are complexe: “Nu ma napadeste niciun complex in fata nimanui. Deloc. Oricat de bogati, destepti, bine sau prost imbracati ar fi interlocutorii mei. Sunt directa si ma uit in ochii lor. Fix in ochi. Pentru ca asa simt. “

Admite ca plange des, dar se descrie ca un om colorat, care “nu oboseste sa gaseasca motive de fericire. Le-as inventa daca nu le-as gasi, crede-ma. Nu pot trai incet si plictisitor. Nu pot.  Adica eu as vrea, dar inima mea imi spune : da si tu ceva  de lucru! Si eu o ascult.”

Cel mai mare compliment primit au fost cererile in casatorie, unele dintre ele primite chiar si cand era deja maritata.

Interviul  complet, aici: http://fifistie.blogspot.ro/



×
Subiecte în articol: Dana Grecu
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close