Antena 3 CNN Life Oameni Dana Grecu, omul dincolo de televizor: Nu mă năpădeşte niciun complex în faţa nimănui

Dana Grecu, omul dincolo de televizor: Nu mă năpădeşte niciun complex în faţa nimănui

Dana Grecu, omul dincolo de televizor: Nu mă năpădeşte niciun complex în faţa nimănui
14 Oct 2014   •   14:13

Dana Grecu este o femeie neinfricata. Multi chiar tremura in fata ei. Putini sunt insa cei care o cunosc cu adevarat. Si multi sunt cei care raman uimiti cand o descopera pe Dana Grecu, omul dincolo de televizor. O puteti descoperi intr-un interviu de exceptie acordat blogului fifistie.blogspot.ro.

Oamenii te percep ca pe o femeie foarte dura. Sunt sigura ca ai simtit de multe ori asta cand ai intalnit pe cineva prima data. Simti ca intimidezi?

Da. Simt. Dar nu e o strategie, ceva premeditat. Ca nimeni nu e nebun sa vrea sa tremure lumea in fata lui. Pur si simplu, asa sunt de cand ma stiu. Nu ma napadeste niciun complex in fata nimanui. Deloc. Oricat de bogati, destepti, bine sau prost imbracati ar fi interlocutorii mei. Sunt directa si ma uit in ochii lor. Fix in ochi. Pentru ca asa simt. Am cautat toata copilaria mea compania oamenilor mai mari decat mine. Tot ce nu era cu lume de seama mea era minunat. Daca ma punea cineva sa ma joc cu copiii, era o tragedie. Preferam sa stau pe sub mese, pe la colturi de usi doar sa aud ce vorbesc oamenii mari. Sunt in povestea lor de multa vreme. Nu mai au secrete.

.........................................................................................

Care a fost cel mai dificil moment din viata ta si cum l-ai depasit?

Am supravietuit cateva zeci de minute, singura, intr-o masina rasturnata, in zapada, de Craciun. Aveam cateva luni. Soferul murise. Sotia sa era socata. Mama lesinase. Tata avea rani la cap. Toti fusesera dusi la spital de sateni. Pe mine m-au uitat in masina. Bunicii mei, caci in satul lor se intamplase nenorocirea, primisera acasa o plapuma decopil plina de sange. Semn ca am murit si eu. Era sangele de la tata. Dumnezeu a facut ca un domn a trecut pe langa masina rasturnata aproape de rau si a auzit planset de copil. Eram eu! Strigam fara cuvinte ca vreau sa traiesc. Acolo e o cruce acum.

........................................................................................

Care a fost cel mai dificil moment din cariera ta?

Cand am descoperit la o filmare ca tanarul care fusese gasit mort intr-un apartament din Campulung era, de fapt, Sorin, baiatul cu care imi petreceam vacantele la bunici, care imi punea muzica si care ma invata sa dansez. Un baiat superb. Cu niste ochi mari,verzi. N-am stiut desprecine era vorba decat mergand sa luam un cadru neutru din morga spitalului. Acolo... Aflasem de moartea lui inainte mamei sale. O moarte din dragoste, il parasise iubita. A baut pana a murit. Cumplit.



Vezi întregul interviu pe blogul fifistie.blogspot.ro.





×
Subiecte în articol: Dana Grecu
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close