Antena 3 CNN Life Oameni "Darurile pe care mi le-au făcut oamenii sunt minunate”. Povestea cu final fericit a unui bâtrân singur şi bolnav care a rămas fără mâncare

"Darurile pe care mi le-au făcut oamenii sunt minunate”. Povestea cu final fericit a unui bâtrân singur şi bolnav care a rămas fără mâncare

"Darurile pe care mi le-au făcut oamenii sunt minunate”. Povestea cu final fericit a unui bâtrân singur şi bolnav care a rămas fără mâncare
15 Mai 2015   •   15:02

Un bătrân de 81 de ani din SUA a sunat la numărul pentru urgenţe 911 pentru că nu mai avea ce să mănânce. După apariţia cazului său în presă, omul a început să primească sute de donaţii de la persoane impresionate de povestea sa, relatează The Independent.

Clarence Blackmon a fost externat, marţi, dintr-un spital din nordul statului Carolina, după un tratament pentru cancer care a durat mai multe luni. Bătrânul a fost nevoit să se întoarcă acasă, unde nu avea nici o rudă sau apropiat care să aibă grijă de el. Rămânând fără provizii şi neavând posibilitatea să-şi procure mâncare, omul a fost nevoit să sune la 911 ca să ceară ajutor.

După o oră şi jumătate, la uşa bătrânului a apărut operatorul Marilyn Hinson, cel care răspunsese la telefon. I-a adus bătrânului mai multe pungi cu alimente şi l-a ajutat să-şi pregătească ceva de mâncare.

Bătrânul povesteşte că, după apariţia cazului său în presă, telefonul lui nu încetează să sune. „Oamenii continuă să-mi aducă alimente. Frigiderul meu e acum plin. Nu am avut niciodată atât de multă mâncare în casă”, spune domnul Blackmon. „Mi-ar lua cel puţin un an să consum toate alimentele. Darurile pe care mi le-au făcut oamenii sunt minunate”, a mai spus bătrânul.

Domnul Blackmon îi indeamnă pe toţi cei care vor să doneze bani sau alimente persoanelor nevoiaşe să contacteze Armata Salvării.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close