Antena 3 CNN Life Oameni „De 13 ani de când m-a părăsit soțul meu, nu am mai fost atinsă de niciun bărbat. Mi-am pierdut orice speranță...”

„De 13 ani de când m-a părăsit soțul meu, nu am mai fost atinsă de niciun bărbat. Mi-am pierdut orice speranță...”

„De 13 ani de când m-a părăsit soțul meu, nu am mai fost atinsă de niciun bărbat. Mi-am pierdut orice speranță...”
Sursa foto: Sursă: Pixabay
28 Mar 2019   •   19:17

O femeie povestește pentru The Guardian: „Fostul meu soț nu a fost niciodată fidel. Întodeuauna l-am iertat dar până la urmă m-a părăsit pentru amantă, acum 13 ani când eram gravidă cu al treilea copil. De atunci, nu am mai fost cu niciun bărbat chiar dacă mi-am dorit să am un iubit.  La început, fiind o mamă singură cu trei copii mici, nici nu am avut timp să cunosc persoane noi. Acum, până și gândul de a flirta îmi provoacă un atac de panică. Sunt o mamă bună, dar cam atât. Lucrez într-un loc care nu prea îmi place și mă întreb cum am ajuns de la 33 de ani, cu o căsnicie relativ fericită la 46, aproape de menopauză. Simt că-mi irosesc viața. 

Soțul meu a fost primul și singurul meu prieten iar de când m-a părăsit sunt singură.  Nu am ieșit la întâlniri, nu m-am pupat cu nimeni, absolut nimic. Niciodată nu am fost foarte atractivă iar acum sunt și mai plinuță. Nu cred că cineva m-ar mai vrea dar sunt disperată după o atungere. Este o viață incredibil de singuratică și mi-e dor de sex ă, dar știu că îmbătrânesc, nu mai am încredere în mine și nu cred că pot fi iubită. Viitorul pare unul foarte lung și singur”

Sursă: The Guardian 

×
Subiecte în articol: iubit viata sexuala divort
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close