Antena 3 CNN Life Oameni De-a viața ascunselea. Andreea Raicu: "Conflictul se creează atunci când noi ne dorim ceva și facem cu totul și cu totul altceva"

De-a viața ascunselea. Andreea Raicu: "Conflictul se creează atunci când noi ne dorim ceva și facem cu totul și cu totul altceva"

De-a viața ascunselea. Andreea Raicu: "Conflictul se creează atunci când noi ne dorim ceva și facem cu totul și cu totul altceva"
17 Mar 2018   •   14:42

Andreea Raicu vorbit, în cadrul emisiunii ”De-a viața ascunselea”, despre ritualurile care o ajută să rămână cu picioarele pe pământ. 

"Era un conflict interior foarte mare. Conflictul se creează atunci când noi ne dorim ceva și facem cu totul și cu totul altceva, fiind condiționați de societate. Și atunci când conflictul ăsta devine din ce în ce mai mare și el devine din ce în ce mai mare în general la persoanele puternice pentru că au o rezistență incredibilă de a îndura fiindcă vor să demonstreze că pot, că sunt puternice, că sunt independente, că nimic nu le doboară. Și atunci rezistența este foarte mare. Și dacă nici nu ai capacitatea la momentul respectiv să te uiți e greu să faci această schimbare. În general, schimbările le faci atunci când nu mai poți sau ai un accident, o pierdere, o boală".

"Meditez  în fiecre zi, sunt câteva riualuri pe care le fac. O dată la câteva săptămâni am un terapeut care mă ajută. Pentru mine o zi fără meditație e o zi fără.. chiar și cei din jurul meu simt că sunt agitată. Întotdeauna îmi dau timp mie și activităților care mă ajută să fiu cu picioarele pe pământ. Important e să fim în corpul nostru ca să fim prezenți", a spus Andreea Raicu. 

 

×
Subiecte în articol: Andreea Raicu De-a viața ascunselea
Parteneri
Schimbări majore la școlile de șoferi!
x close