Antena 3 CNN Life Oameni De-a viața ascunselea. Andreea Raicu: "Mă simțeam extrem de singură și neiubită. Și cumva neînțeleasă"

De-a viața ascunselea. Andreea Raicu: "Mă simțeam extrem de singură și neiubită. Și cumva neînțeleasă"

De-a viața ascunselea. Andreea Raicu: "Mă simțeam extrem de singură și neiubită. Și cumva neînțeleasă"
17 Mar 2018   •   14:27

Andreea Raicu a vorbit în emisiunea ”De-a viața ascunselea” despre o perioadă mai dificilă din viața ei, în care ajunsese să se simtă singură și neînțeleasă, dar a dezvăluit și cum a reușit să depășească acea situație. 

"Mă simțeam extrem de singură și neiubită. Și cumva neînțeleasă cred. Aveam o durirare, încrâncenare, eram intangibilă. Pentru că venea și dintr-un instinct de autoapărare și autoconservate. Poate e greu de înțeles, dar venim cu un bagaj foarte mare din copilărie și sunt toate ideile pe care părinții noștri le-au pus în noi și toate conceptele care nu sunt greșite, așa au știut ei cel mai bine. Eu nu-mi condamn părinții nicio secundă, sunt atât de fericită că practic am niște părinți.. bine, tatăl meu nu mai este, dar vin dintr-o familie minunată și mă simt extrem de norocoasă, mai ales că o am pe mama cu care am o relație fantastică", a povestit Andreea Raicu. 

Fosta prezentatoare a vorbit și despre o problemă des întâlnită la persoanele din jur, prin care a trecut ea însăși, și anume incapacitatea de a pune limite. 

"Ceea ce a fost foarte greu de învățat pentru mine și un lucru pe care îl regăsesc în foarte multe cercuri de oameni este incapacitatea de a pune limite pentru că, din dorința de a fi iubiți, din dorința de a fi acceptați, suntem în stare abdicăm de la noi și de la nevoile și dorințele noastre ca să fim plăcuți. Sunt convinsă că foarte multe persoane fac asta. Ajung să facă niște compromisuri peste ceea ce pot face ei", a mai spus Andreea Raicu. 

 

 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close