Antena 3 CNN Life Oameni Din cauza kilogramelor în plus, a avut probleme în dragoste toată viața: „Sunt grasă iar bărbații mereu m-au folosit pentru...”

Din cauza kilogramelor în plus, a avut probleme în dragoste toată viața: „Sunt grasă iar bărbații mereu m-au folosit pentru...”

Din cauza kilogramelor în plus, a avut probleme în dragoste toată viața: „Sunt grasă iar bărbații mereu m-au folosit pentru...”
30 Mai 2019   •   23:06

O tânără cu câteva kilograme în plus povestește cum îi este influențată viața amoroasă de această problemă care afectează multe femei: „Încă din 2015, de când am început să ies la întâlniri amoroase, viața mea este un calvar. Bărbații m-au jignit întodeauna iar de cele mai multe ori, mă folosesc doar pentru a își satisface nevoile și nu au țin legătura cu mine. Mi s-a spus că pentru că sunt grasă, ar trebui să fiu recunoscătoare pentru atenția primită. Un bărbat m-a părăsit pentru că îi este dor de fosta iubită, altul pentru că sunt pur și simplu prea mare. 

Experiențele proaste nu s-au oprit aici. Un bărbat s-a oprit în timpul actului sexual după ce a terminat, s-a îmbrăcat și a plecat înainte ca eu să îmi satisfac dorințele. Altul, când a ajuns la mine acasă, a zis că merge la baie după care a dispărut. Mă simt folosită și nu îmi vine să cred cum se comportă bărbații.”

×
Subiecte în articol: kilograme in plus
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close