Antena 3 CNN Life Oameni Din România, cu dragoste. Poveştile impresionante ale unor orfani români, adoptaţi de familii britanice, care îşi caută părinţii naturali

Din România, cu dragoste. Poveştile impresionante ale unor orfani români, adoptaţi de familii britanice, care îşi caută părinţii naturali

Din România, cu dragoste. Poveştile impresionante ale unor orfani români, adoptaţi de familii britanice, care îşi caută părinţii naturali
Sursa foto: Foto: primetime.unrealitytv.co.uk
28 Feb 2013   •   18:28
Din România, cu dragoste. Acesta este numele unui documentar emoţionant care a fost difuzat pe postul de televiziune britanic ITV. Vorbim despre povestea unor tineri adoptaţi din România în urmă cu 20 de ani de familii britanice. Acum, adulţi fiind, ei vor să-şi găsească părinţii naturali.

Nicci Wheeler vrea să-şi cunoască mama naturală. A aflat că femeia ar fi la Suceava. Într-un mic apartament de la ultimul etaj al unui bloc. Numai că nu a găsit-o acasă. A aflat, în schimb, de la un vecin, unde locuieşte bunicul ei. Şi după îndelungi căutări eforturile i-au fost răsplătite.

A doua româncă adoptată a stat 10 ani în orfelinat înainte să înceapă o viaţă nouă în Regat. “Cele mai multe amintiri din copilărie sunt în orfelinat cu mulţi copii. Eram bătuţi constant. Nu exista o vorbă bună sau dragoste. Copiii îmi spuneau că atunci când o să ajung în Marea Britanie o să mă adoarmă şi creierul meu va fi dat ca mâncare la maimuţe” povesteşte românca.

Cezarina Riley are acum 31 de ani si a fost de doua ori în misiuni combative în Irak şi Afganistan. Mama ei naturală a născut-o la 16 ani şi a abandonat-o.

Cezarina vrea să-şi reîntâlnească prima mamă adoptivă din România. Cea care în anii grei de la orfelinat a luat-o câteva luni acasă şi i-a oferit un cămin normal. O cheamă Olga şi are o fiică naturală în Marea Britanie, nu departe de locul în care stă Cezarina. Aşa că cele două vor neapărat să se vadă.

În cele din urmă, Cezarina a dat şi de urma mamei ei naturală, Violeta. Momentan, comunică doar pe internet. Şi au făcut schimb de poze. Nici una dintre ele nu este pregătită pentru o întâlnire faţă în faţă.

 

 

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close