După ani de zile în care a ieșit doar cu bărbați în vârstă, o femeie mărturisește că actual iubit, care este mai tânăr, nu o atrage din punct de vedere sexual: ”Inițial am crezut că eu sunt de vină”

29 Ian 2020   •   10:44
După ani de zile în care a ieșit doar cu bărbați în vârstă, o femeie mărturisește că actual iubit, care este mai tânăr, nu o atrage din punct de vedere sexual: ”Inițial am crezut că eu sunt de vină” Sursă: Pixabay.com

O femeie povestește pentru The Guardian problema care o împiedică să fie fericită cu iubitul ei mai mic cu 4 ani decât ea.

„Am 32 de ani iar iubitul meu are doar 28. Încerc din răsputeri să nu pierd acest bărbat care mă iubește nebunește dar sexul cu el nu mă mulțumește deloc, iar pentru mine viața sexuală este extrem de importantă. Până la el, am ieșit numai cu bărbați mai în vârstă, de care am fost permanent atrasă sexual. 

Până să fiu cu el nu am mai avut astfel de probleme, dar de când suntem împreună mi-a pierit cheful sexual.

Inițial am crezut că eu sunt de vină, că am simptome de menopauză dar nu este cazul. Sunt în continuare atrasă de bărbați mai în vârstă dar nu și de el.”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close