Antena 3 CNN Life Oameni Femeia a avut parte de o aventură de o noapte și apoi a mărturisit fără nicio jenă: ”Îmi iubesc soțul dar nu pot renunța la amant pentru că...”

Femeia a avut parte de o aventură de o noapte și apoi a mărturisit fără nicio jenă: ”Îmi iubesc soțul dar nu pot renunța la amant pentru că...”

După o aventură de o noapte, o femeie căsătorită povestește pentru The Guardian faptul că nu își poate scoate din minte bărbatul pe care l-a întâlnit.

Femeia a avut parte de o aventură de o noapte și apoi a mărturisit fără nicio jenă: ”Îmi iubesc soțul dar nu pot renunța la amant pentru că...”
28 Ian 2020   •   12:57

”Într-o seară am ieșit cu fetele în oraș și după câteva băuturi am întâlnit un bărbat extrem de atrăgător. Chimia dintre noi a fost ceva de nemaiîntâlnit, iar la sfârșitul serii am făcut sex. Amândoi suntem căsătorițiți, avem copii, dar nu am putut rezista tentației. 

Bărbatul mi-a dat numărul lui și m-a rugat să-l contactez. După două săptămâni am început să îi scriu. Inițial nu voiam, dar mă gândesc la el tot timpul, mă culc și mă trezesc cu el în cap și nu pot să îl uit. Simt că vreau să îl am aprope și plâng pentru că nu sunt cu el. 

Îmi iubesc soțul iar acesta a fost prima oară când l-am înșelat. Am ajuns să cred că noi ca oameni, suntem capabili de a iubi mai mult de o persoană. Dacă nu era iubire, cu siguranță nu aș fi călcat strâmb în căsnicie.”

×
Subiecte în articol: probleme cuplu inselat
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close